Kopūstų troškinys
5 (1 įvertinimai)
4-5 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Kopūstų troškinys – lengvas skanus dietinis patiekalas. Kopūstų troškinį galima patiekti ir kaip pagrindinį patiekalą, ir kaip garnyrą. Kopūstų troškinys turi būti gaminamas puode storu dugnu. Kuo daugiau dėsite žolelių ir mėgstamų prieskonių, tuo patiekalas bus skanesnis. Mano draugai vegetarai labai dažnai juo vaišina net šventėse. Man kopūstų troškinys – galimybė valgyti daugiau daržovių. O kas nemėgsta daug daržovių, gali į troškinį pridėti mėsos. Paskaitykite kaip pasigaminti kopūstų troškinį - galbūt norėsite ir jūs pabandyti. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai500 gramų
-
Cukinijos1 vnt (vidutinis)
-
Morkos100 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Svogūnai100 gramų Pomidorai
-
Alyvuogių aliejus40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite ir supjaustykite kopūstą.
-
2. Supjaustykite cukiniją.
-
Reklama
-
3. Į puodą storu dugnu supilkite aliejų, suberkite kopūstą ir cukiniją, uždėkite ant vidutinės ugnies.
-
4. Svogūną ir morką supjaustykite, atskirai pakepinkite keptuvėje.
-
Reklama
-
5. Kai kopūstai ir cukinijos bus beveik paruošti, įdėkite tarkuotų pomidorų arba pomidorų pastos. Troškinkite 5 minutes.
-
6. Pačioje pabaigoje sudėkite keptas morkas ir žalumynus su svogūnais ir česnakais. Leiskite troškintis ant išjungtos viryklės 10-15 minučių. Skanaus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama