Skaldyti agurkai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Pagrindiniai patiekalo ingredientai – agurkai ir prieskoniai. Paruošti šį patiekalą visai nesunku, o jo paruošimas neužima daug laiko. Patiekalas originalus ir skanus.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sezamų aliejus10 gramų
-
Sojų padažas20 mililitrų
-
Agurkai500 gramų
-
Česnakai2 skiltelės
-
Ryžių actas20 mililitrų
-
Druska3 arbatiniai šaukšteliai
-
Čili1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia agurkus nuplauname, perpjauname išilgai į dvi dalis, imame šaukštą ir juo išrenkame sėklas iš kiekvienos agurkų pusės.
-
2. Kočėlu arba didelio peilio šonu atsargiai išmuškite agurkus (jie turi sutrūkinėti). Tai padės agurkams marinuotis labai greitai (vos per kelias minutes).
-
Reklama
-
3. Dabar aštriu peiliu įstrižai supjaustykite išmuštas agurkų puseles, o dar geriau – tiesiog sulaužykite ne itin stambiais gabalėliais.
-
4. Įberkite gana daug druskos, užpilkite actu, gerai išmaišykite ir palikite pastovėti penkiolika-dvidešimt minučių (šio laiko visiškai pakanka, kad agurkai gerai pasimarinuotų).
-
Reklama
-
5. Tuo metu, kai agurkai leidžia sultis ir pasimarinuoja, reikia nulupti česnaką ir smulkiai sukapoti, taip pat smulkiai supjaustyti čili pipirą.
-
6. Kai praeina tam tikras agurkų marinavimo laikotarpis, išimame iš marinato ir gerai nuspaudžiame. Į juos įdėkite pipirų ir česnako, sojų padažo ir šiek tiek sezamo aliejaus. Išmaišykite ir patiekalas paruoštas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama