Marinuota silkė su svogūnais

Marinuota silkė su svogūnais

3.8 (23 įvertinimai)

2 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Norite skanios marinuotos silkės su virtomis bulvėmis ar tiesiog su juoda duona? Tada šis paprastas receptas kaip tik jums. Dėl to gausite būtent tai, ko norėjote: švelnią ir skanią žuvį. Gardi marinuota silkė, su marinuotais svogūnais ir su juoda duona... kas iš jūsų nemėgsta tokio sumuštinio? O su virtomis bulvėmis be galo skanu! Marinuotą silkę paruošti labai paprasta. Jei susidursite su labai sūria silke, marinavus pagal šį receptą ji taps labai skani: visa druska pateks į marinatą. O jei silkė beveik nesūdyta, į marinatą įberkite trečdalį šaukštelio druskos – ir viskas išeis labai skanu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sūdyta silkė
    1 vnt
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Kvapieji pipirai
    3 vnt
  • Cukrus
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
  • Actas 6%
    1 šaukštas
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
  • Vanduo
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausiai nuvalome silkę, išrenkame visus kaulus.
    1. Pirmiausiai nuvalome silkę, išrenkame visus kaulus.
  • Ir gauname du filė gabaliukus.
    2. Ir gauname du filė gabaliukus.
  • Reklama
  • Supjaustykite filė griežinėliais.
    3. Supjaustykite filė griežinėliais.
  • Marinato paruošimas žuviai. Į nedidelį dubenį supilkite karštą vandenį, įberkite juodųjų ir kvapiųjų pipirų, cukraus, acto ir augalinio a...
    4. Marinato paruošimas žuviai. Į nedidelį dubenį supilkite karštą vandenį, įberkite juodųjų ir kvapiųjų pipirų, cukraus, acto ir augalinio aliejaus. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
    5. Svogūną nulupkite, supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
  • Ir dedame į stiklainį sluoksniais: svogūnus ir žuvies griežinėlius. Lauro lapą sulaužykite į gabalus ir įdėkite tarp sluoksnių.
    6. Ir dedame į stiklainį sluoksniais: svogūnus ir žuvies griežinėlius. Lauro lapą sulaužykite į gabalus ir įdėkite tarp sluoksnių.
  • Reklama
  • Viską užpilame marinatu, stiklainį užsukame dangteliu ir dedame į šaldytuvą 7-8 valandoms. Marinavimo metu stiklainį porą kartų pakratome...
    7. Viską užpilame marinatu, stiklainį užsukame dangteliu ir dedame į šaldytuvą 7-8 valandoms. Marinavimo metu stiklainį porą kartų pakratome arba apverčiame, kad marinatas pasiskirstytų po žuvį.
  • Ir galiausiai gauname skanią lengvai sūdytą silkę su saldžiarūgščiais svogūnais. Skanaus!
    8. Ir galiausiai gauname skanią lengvai sūdytą silkę su saldžiarūgščiais svogūnais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (23 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai