Silkės tarendis
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Tarendis – estiškas patiekalas, lengvas grietinės aspicas su silke. Jis turi subtilų, gaivų skonį. Aš jums papasakosiu, kaip skaniai ir teisingai pasigaminti silkės tarendis! Naudokite nelabai sūdytą silkės filė. Agurkai turi būti švieži, o svogūnus geriau rinktis saldžiuosius, salotinius. Šis porcijinis skanėstas tikrai nustebins jūsų svečius.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1 vnt
-
Agurkai3 vnt
-
Silkė300 gramų
-
Grietinė400 gramų
-
Želatina2 arbatiniai šaukšteliai
-
Krapai2~3 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės šalto vandens. Palaukite, kol išbrinks.
-
2. Svogūną smulkiai supjaustykite, tada užpilkite verdančiu vandeniu. Po poros minučių nusausinkite kiaurasamtyje.
-
Reklama
-
3. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Jei jų oda stora, nulupkite.
-
4. Krapus susmulkinkite peiliu ir suberkite į agurkus.
-
Reklama
-
5. Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su likusiais smulkintais ingredientais, viską išmaišykite.
-
6. Želatiną pakaitinkite, kol visiškai ištirps, supilkite į grietinę. Šiuo mišiniu užpilkite silkę.
-
Reklama
-
7. Gautą mišinį sudėkite į puodelius ar kitus nedidelius indus. Dėti į šaldytuvą 5-6 valandoms.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama