Silkės tarendis

Silkės tarendis

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Tarendis – estiškas patiekalas, lengvas grietinės aspicas su silke. Jis turi subtilų, gaivų skonį. Aš jums papasakosiu, kaip skaniai ir teisingai pasigaminti silkės tarendis! Naudokite nelabai sūdytą silkės filė. Agurkai turi būti švieži, o svogūnus geriau rinktis saldžiuosius, salotinius. Šis porcijinis skanėstas tikrai nustebins jūsų svečius.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    1 vnt
  • Agurkai
    3 vnt
  • Silkė
    300 gramų
  • Grietinė
    400 gramų
  • Želatina
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krapai
    2~3 žiupsneliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės šalto vandens. Palaukite, kol išbrinks.
    1. Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės šalto vandens. Palaukite, kol išbrinks.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite, tada užpilkite verdančiu vandeniu. Po poros minučių nusausinkite kiaurasamtyje.
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite, tada užpilkite verdančiu vandeniu. Po poros minučių nusausinkite kiaurasamtyje.
  • Reklama
  • Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Jei jų oda stora, nulupkite.
    3. Agurkus supjaustykite mažais kubeliais. Jei jų oda stora, nulupkite.
  • Krapus susmulkinkite peiliu ir suberkite į agurkus.
    4. Krapus susmulkinkite peiliu ir suberkite į agurkus.
  • Reklama
  • Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su likusiais smulkintais ingredientais, viską išmaišykite.
    5. Silkės filė supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su likusiais smulkintais ingredientais, viską išmaišykite.
  • Želatiną pakaitinkite, kol visiškai ištirps, supilkite į grietinę. Šiuo mišiniu užpilkite silkę.
    6. Želatiną pakaitinkite, kol visiškai ištirps, supilkite į grietinę. Šiuo mišiniu užpilkite silkę.
  • Reklama
  • Gautą mišinį sudėkite į puodelius ar kitus nedidelius indus. Dėti į šaldytuvą 5-6 valandoms.
    7. Gautą mišinį sudėkite į puodelius ar kitus nedidelius indus. Dėti į šaldytuvą 5-6 valandoms.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai