Šaltai marinuoti žali pomidorai

Šaltai marinuoti žali pomidorai

3.8 (5 įvertinimai)

1 Porcija
2 val.

Apie receptą

Toks konservavimas yra privalomas kiekvieno sandėliuko atributas. Žalieji pomidorai – puikus užkandis prie pagrindinio patiekalo. Rekomenduoju! Iš nurodyto ingredientų kiekio galite paruošti vieną 2 litrų stiklainį pomidorų. Paruoštą ruošinį rekomenduojama laikyti vėsiame rūsyje arba šaldytuve. Žiemą pomidorai bus geras pagrindinių patiekalų užkandis, juos taip pat galima dėti į įvairias salota. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žali pomidorai
    1 kilogramas
  • Juodųjų serbentų lapai
    5 vnt
  • Krapų žiedynai
    2 vnt
  • Česnakai
    5 skiltelės
  • Krienų lapai
    3 vnt
  • Kvapieji pipirai
    pagal skonį
  • Čili pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    2 šaukštai
  • Šaltas vanduo
    1 litras
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kruopščiai nuplaukite žalius pomidorus. Nuimkite uodegas.
    1. Kruopščiai nuplaukite žalius pomidorus. Nuimkite uodegas.
  • Paruoškite lapus ir žoleles, viską nuplaukite. Nulupkite česnaką.
    2. Paruoškite lapus ir žoleles, viską nuplaukite. Nulupkite česnaką.
  • Reklama
  • Į sterilizuotą stiklainį sudėkite keletą žalumynų, tada įdėkite pomidorų. vėl dėkite žalumynus, česnaką ir pipirus.
    3. Į sterilizuotą stiklainį sudėkite keletą žalumynų, tada įdėkite pomidorų. vėl dėkite žalumynus, česnaką ir pipirus.
  • Ant viršaus krienų ir serbentų lapai + krapai.
    4. Ant viršaus krienų ir serbentų lapai + krapai.
  • Reklama
  • Šaltame vandenyje ištirpinkite druską. Paruoštu sūrymu užpilkite pomidorus.
    5. Šaltame vandenyje ištirpinkite druską. Paruoštu sūrymu užpilkite pomidorus.
  • Vanduo turi visiškai padengti stiklainio turinį.
    6. Vanduo turi visiškai padengti stiklainio turinį.
  • Reklama
  • Įkaitinkite plastikinį dangtelį karštame vandenyje, tada sandariai uždarykite stiklainį.
    7. Įkaitinkite plastikinį dangtelį karštame vandenyje, tada sandariai uždarykite stiklainį.
  • Stiklainį pomidorų geriausia laikyti vėsiame rūsyje. Viskas bus paruošta per 30 dienų. Gero apetito!
    8. Stiklainį pomidorų geriausia laikyti vėsiame rūsyje. Viskas bus paruošta per 30 dienų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai