Salotos iš virtų burokėlių ir česnako
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Sveikos, skanios ir ryškios salotos gali būti pagamintos vos iš dviejų daržovių. Papasakosiu apie burokėlių ir česnakų salotų receptą. Pagal skonį pagardinkite majonezu arba grietine ir patiekite. Burokėlius salotoms galite kepti orkaitėje arba virti. Česnako dėkite savo nuožiūra: vieni mėgsta aštrias salotas, o kiti jų deda labai mažai, kad būtų jaučiamas tik lengvas skonis ir aromatas.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai4~5 vnt
-
Česnakai4 skiltelės
-
Majonezaspagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mažus burokėlius nuplaukite, daržoves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Užvirus burokėlius pavirkite 40-60 min., kad būtų galima lengvai persmeigti šakute.
-
2. Išimkite paruoštus burokėlius ir palikite 10-15 minučių atvėsti, tada nulupkite.
-
Reklama
-
3. Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
-
4. Nulupkite česnaką ir sutarkuokite smulkia tarka arba perspauskite per spaudą.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite druskos.
-
6. Į salotas įdėkite majonezo ir gerai išmaišykite, patiekite iš karto.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama