Rusiška kopūstų sriuba

Rusiška kopūstų sriuba

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val. 30 min.

Apie receptą

Kas nemėgsta sočios, kvapnios kopūstų sriubos? Ar norėtumėte paragauti kopūstų sriubos, kurią virė mūsų prosenelės? Tuomet šis receptas kaip tik tau! Išėmus bulves ir įdėjus dar vieną šakniavaisį, įgausite pamirštą naują skonį. Anksčiau, kopūstų sriuba buvo verdama įdedant ropių. Ropės suteikia sriubai malonią natą ir visiškai nesugadina skonio, kaip daugelis galėtų pagalvoti. Ropė yra švelni ir skani.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Mėsos kaulas sultiniui
    700 gramų
  • Vanduo
    2 litrai
  • Kopūstas
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Ropė
    100 gramų (geltona)
  • Aliejus
    3 šaukštai (bekvapis ir beskonis)
  • Žalumynai
    1 ryšulėlis
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Mėsos kaulą nuplaukite ir sudėkite į puodą, sudėkite vieną supjaustytą morką ir svogūną. Supilkite vandenį ir padėkite ant vidutinės ugni...
    2. Mėsos kaulą nuplaukite ir sudėkite į puodą, sudėkite vieną supjaustytą morką ir svogūną. Supilkite vandenį ir padėkite ant vidutinės ugnies, virkite ant silpnos ugnies, pašalindami putas, 1,5-2 valandas.
  • Reklama
  • Po kurio laiko išimkite kaulą iš puodo ir atvėsinkite. Sultinį nukoškite, virtų daržovių mums nereikia. Išvirusią mėsą nuimkite nuo kaulo.
    3. Po kurio laiko išimkite kaulą iš puodo ir atvėsinkite. Sultinį nukoškite, virtų daržovių mums nereikia. Išvirusią mėsą nuimkite nuo kaulo.
  • Sultinį užvirinkite ant vidutinės ugnies, pagardinkite druska. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į puodą su sultiniu, virkite 10...
    4. Sultinį užvirinkite ant vidutinės ugnies, pagardinkite druska. Smulkiai supjaustykite kopūstą ir sudėkite į puodą su sultiniu, virkite 10 minučių.
  • Reklama
  • Kol kopūstai verda, vidutine tarka sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną. Ropes nulupkite, supjaustykite juostelėmis. Į keptuvę supi...
    5. Kol kopūstai verda, vidutine tarka sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną. Ropes nulupkite, supjaustykite juostelėmis. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite daržoves ir kepkite ant vidutinės ugnies 5-7 minutes.
  • Į puodą sudėkite apkeptas daržoves.
    6. Į puodą sudėkite apkeptas daržoves.
  • Reklama
  • Sudėkite mėsą į sriubą ir kepkite dar 10 minučių.
    7. Sudėkite mėsą į sriubą ir kepkite dar 10 minučių.
  • Suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir užvirinkite. Išjunkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palikite visiškai atvėsti. Tada pašildykite ko...
    8. Suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir užvirinkite. Išjunkite ugnį, uždenkite dangčiu ir palikite visiškai atvėsti. Tada pašildykite kopūstų sriubą ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    9. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai