Skumbrės marinavimas butelyje

Skumbrės marinavimas butelyje

5 (1 įvertinimai)

1

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Jei rūkyta skumbrė traukia savo apetitiška išvaizda, bet dėl ​​kokių nors priežasčių negalite išsirūkyti, marinuokite žuvį butelyje pagal mano receptą. Skumbrė butelyje gaunama nerūkant, bet labai skani. Tokia skumbrė atrodo kaip rūkyta, bet iš tikrųjų tai yra sūdyta skumbrė aštriame marinate. Pasirinkite šviežią, riebią žuvį, nepažeidžiant odos. Dėl arbatos ir svogūnų lukštų gaunama tokia graži kaip rūkytos spalva. Rekomenduoju išbandyti.

Receptai pagal ingridientus: # Žuvis / # Daržovės
  • Reikalingi ingridientai:

  • Skumbrė
    1 vnt
  • Vanduo
    1 litras
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    3 šaukštai
  • Juodoji arbata
    2 šaukštai
  • Svogūnų lukštai
    1 sauja
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    5 gabaliukai (žirniai)
  • Kvapieji pipirai
    3 vnt
  • Kaip pagaminti

  • Skumbrės marinavimas butelyje
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Mums reikia švaraus plastikinio butelio, kurio tūris yra 1,5-2 litrai.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    2. Į puodą supilkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus ir juodosios arbatos.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    3. Nuplaukite svogūnų lukštus ir sudėkite į puodą su arbata. Uždėkite ant vidutinės ugnies ir užvirkite.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    4. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    5. Nukelkite nuo ugnies, suberkite lauro lapą, pipirus, išmaišykite. Uždenkite ir palikite visiškai atvėsti.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    6. Išvalykite skumbrę, nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    7. Nupjaukite plastikinio butelio viršų ir įdėjute skumbrę.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    8. Atvėsusį marinatą nukoškite ir užpilkite skumbrę, kad ji būtų visiškai apsemta. Viršų uždenkite plastikine plėvele ir užriškite. Laikykite šaldytuve 2-3 dienas, priklausomai nuo pageidaujamo sūdymo.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    9. Išimkite skumbrę iš sūrymo, nuvalykite popieriniu rankšluosčiu ir patepkite aliejumi dėl blizgesio. Tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
  • Skumbrės marinavimas butelyje
    10. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
Rekomenduojami receptai