Skumbrės marinavimas butelyje

Skumbrės marinavimas butelyje

3.8 (6 įvertinimai)

1 Porcija
30 min.

Apie receptą

Jei rūkyta skumbrė traukia savo apetitiška išvaizda, bet dėl ​​kokių nors priežasčių negalite išsirūkyti, marinuokite žuvį butelyje pagal mano receptą. Skumbrė butelyje gaunama nerūkant, bet labai skani. Tokia skumbrė atrodo kaip rūkyta, bet iš tikrųjų tai yra sūdyta skumbrė aštriame marinate. Pasirinkite šviežią, riebią žuvį, nepažeidžiant odos. Dėl arbatos ir svogūnų lukštų gaunama tokia graži kaip rūkytos spalva. Rekomenduoju išbandyti.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Skumbrė
    1 vnt
  • Vanduo
    1 litras
  • Cukrus
    2 šaukštai
  • Druska
    3 šaukštai
  • Juodoji arbata
    2 šaukštai
  • Svogūnų lukštai
    1 sauja
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    5 gabaliukai (žirniai)
  • Kvapieji pipirai
    3 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Mums reikia švaraus plastikinio butelio, kurio tūris yra 1,5-2 litrai.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Mums reikia švaraus plastikinio butelio, kurio tūris yra 1,5-2 litrai.
  • Į puodą supilkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus ir juodosios arbatos.
    2. Į puodą supilkite vandenį, įpilkite druskos, cukraus ir juodosios arbatos.
  • Reklama
  • Nuplaukite svogūnų lukštus ir sudėkite į puodą su arbata. Uždėkite ant vidutinės ugnies ir užvirkite.
    3. Nuplaukite svogūnų lukštus ir sudėkite į puodą su arbata. Uždėkite ant vidutinės ugnies ir užvirkite.
  • Troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
    4. Troškinkite ant vidutinės ugnies 5 minutes.
  • Reklama
  • Nukelkite nuo ugnies, suberkite lauro lapą, pipirus, išmaišykite. Uždenkite ir palikite visiškai atvėsti.
    5. Nukelkite nuo ugnies, suberkite lauro lapą, pipirus, išmaišykite. Uždenkite ir palikite visiškai atvėsti.
  • Išvalykite skumbrę, nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu.
    6. Išvalykite skumbrę, nuplaukite ir nusausinkite rankšluosčiu.
  • Reklama
  • Nupjaukite plastikinio butelio viršų ir įdėjute skumbrę.
    7. Nupjaukite plastikinio butelio viršų ir įdėjute skumbrę.
  • Atvėsusį marinatą nukoškite ir užpilkite skumbrę, kad ji būtų visiškai apsemta. Viršų uždenkite plastikine plėvele ir užriškite. Laikykit...
    8. Atvėsusį marinatą nukoškite ir užpilkite skumbrę, kad ji būtų visiškai apsemta. Viršų uždenkite plastikine plėvele ir užriškite. Laikykite šaldytuve 2-3 dienas, priklausomai nuo pageidaujamo sūdymo.
  • Reklama
  • Išimkite skumbrę iš sūrymo, nuvalykite popieriniu rankšluosčiu ir patepkite aliejumi  dėl blizgesio. Tada supjaustykite gabalėliais ir pa...
    9. Išimkite skumbrę iš sūrymo, nuvalykite popieriniu rankšluosčiu ir patepkite aliejumi dėl blizgesio. Tada supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai