Tinginių Kijevo kotletai

Tinginių Kijevo kotletai

4.2 (22 įvertinimai)

6 Porcijos
40 min.

Apie receptą

„Kijevo kotletai“ – visame pasaulyje žinomas ir mėgstamas patiekalas. Klasikinis receptas gana sudėtingas, o tinginių „Kijevo kotletai“ ne tik skanūs, bet ir labai lengvai paruošiami. Šiandien siūlau pasigaminti lengvesnį variantą - tinginių „Kijevo kotletus“, jie taip pat bus labai skanus. Prie liesos vištienos filė puikiai dera sviesto įdaras su žolelėmis ir česnakais. Traški plutelė neleis įdarui išsilieti iš kotletų, tačiau padarys mėsą nepaprastai sultingą ir kvapnią. Paprasta ir skanu, galite gaminti bent kiekvieną dieną. Kotletas turi būti patiekiamas karštas, todėl sviestas turi pasiskirstyti po lėkštę ir veikti kaip padažas. Skanaus!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    3 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Miltai
    1/2 puodelio
  • Duonos trupiniai
    2 puodeliai
  • Sviestas
    6 šaukštai
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Žalumynai
    1 krūva (petražolės, svogūnų laiškai, krapai)
  • Juodieji malti pipirai
    1/2 šaukštelio
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Giliame dubenyje sumaišykite sviestą, smulkiai pjaustytas žoleles, česnaką ir citrinos sultis. Druskos ir pipirų.
    1. Giliame dubenyje sumaišykite sviestą, smulkiai pjaustytas žoleles, česnaką ir citrinos sultis. Druskos ir pipirų.
  • Viską išmaišyti iki vientisos masės ir atšaldyti.
    2. Viską išmaišyti iki vientisos masės ir atšaldyti.
  • Reklama
  • Filė nuplaukite, kiekvieną perpjaukite į dvi dalis per visą ilgį. Iš vienos filė turi būti du ploni gabalėliai. Mėsą pasūdykite.
    3. Filė nuplaukite, kiekvieną perpjaukite į dvi dalis per visą ilgį. Iš vienos filė turi būti du ploni gabalėliai. Mėsą pasūdykite.
  • Kiekvieną gabalėlį giliai įpjaukite padarydami kišenes, šaukštu įdėkite sviesto su žolelėmis.
    4. Kiekvieną gabalėlį giliai įpjaukite padarydami kišenes, šaukštu įdėkite sviesto su žolelėmis.
  • Reklama
  • Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose.
    5. Kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose.
  • Tada pamerkite į išplaktus kiaušinius.
    6. Tada pamerkite į išplaktus kiaušinius.
  • Reklama
  • Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    7. Ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Kepkite kotletus augaliniame aliejuje 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
    8. Kepkite kotletus augaliniame aliejuje 4-5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (22 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai