Lazankės

Lazankės

3.8 (64 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šį patiekalą gaminu ne itin dažnai, nors išvirti lazankes nieko nekainuoja. 30 minučių ir baigsite. Vienas iš svarbiausių dalykų yra padažas! Jei neturite padažo, nieko nepavyks. Tiesą sakant, galite naudoti bet kokį jums patinkantį padažą. Žodžiu, eksperimentuokite - ir jums pavyks!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Vanduo
    1 stiklinė
  • Miltai
    2,5~3 stiklinės
  • Padažas
    pagal skonį (bet koks, pagal jūsų skonį)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinį išplakti mikseriu
    1. Kiaušinį išplakti mikseriu
  • Į kiaušinį įpilkite stiklinę vandens, pasūdykite, tada supilkite dvi stiklines miltų, po to berkite palaipsniui.
    2. Į kiaušinį įpilkite stiklinę vandens, pasūdykite, tada supilkite dvi stiklines miltų, po to berkite palaipsniui.
  • Reklama
  • Tešlą minkykite rankomis ir padalinkite į tris lygias dalis.
    3. Tešlą minkykite rankomis ir padalinkite į tris lygias dalis.
  • Iškočiokite kiekvieną dalį.
    4. Iškočiokite kiekvieną dalį.
  • Reklama
  • Aštriu peiliu supjaustykite kvadratėliais.
    5. Aštriu peiliu supjaustykite kvadratėliais.
  • Tada dedame vandenį ant viryklės, laukiame kol užvirs, ir sudedame į vandenį lazankes. Virkite apie 7 minutes.
    6. Tada dedame vandenį ant viryklės, laukiame kol užvirs, ir sudedame į vandenį lazankes. Virkite apie 7 minutes.
  • Reklama
  • Sudėkite į lėkštę, įpilkite šiek tiek aliejaus.
    7. Sudėkite į lėkštę, įpilkite šiek tiek aliejaus.
  • Apšlakstykite padažu ir patiekite. Gero apetito!
    8. Apšlakstykite padažu ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (64 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai