Pyragėliai su cukinijomis ir malta mėsa

Pyragėliai su cukinijomis ir malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

9 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Naminiai pyragaičiai visada laukiamas svečias ant bet kurio stalo. Šiandien siūlau pyragėlių, įdarytų malta mėsa ir cukinijomis. Įdaras bus sultingas ir švelnus. Į mielinę tešlą įmaišius kepimo miltelius, pyragėliai gaunami purūs. Galima naudoti bet kokį faršą, bet nelabai riebų, o geriausia – jauną cukiniją.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    170 gramų
  • Cukrus
    30 gramų
  • Druska
    3 gramai (+ įdarui)
  • Mielės
    16 gramų (šviežios)
  • Aliejus
    65 gramai (+ 2 šaukštai įdarui)
  • Kiaušinis
    2 vnt (maži)
  • Miltai
    340 gramų
  • Kepimo milteliai
    3 gramai
  • Malta mėsa
    300 gramų
  • Cukinija
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Į dubenį supilkite šiltą vandenį, sutrupinkite mieles, suberkite cukrų, druską ir maišykite, kol ištirps.
    2. Į dubenį supilkite šiltą vandenį, sutrupinkite mieles, suberkite cukrų, druską ir maišykite, kol ištirps.
  • Reklama
  • Į dubenį supilkite augalinį aliejų, sumuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Į dubenį supilkite augalinį aliejų, sumuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui suberti į dubenį, minkyti tešlą. Minkykite tešlą 10 minučių, suformuokite rutulį ir ...
    4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui suberti į dubenį, minkyti tešlą. Minkykite tešlą 10 minučių, suformuokite rutulį ir sudėkite į gilų dubenį, išteptą augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Uždenkite dubenį su tešla ir padėkite į šiltą vietą 50-60 minučių, kad pakiltų.
    5. Uždenkite dubenį su tešla ir padėkite į šiltą vietą 50-60 minučių, kad pakiltų.
  • Į dubenį suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir krapus.
    6. Į dubenį suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir krapus.
  • Reklama
  • Cukinijas nulupkite ir išvalykite, sutarkuokite. Druska, pipirai ir sumaišykite.
    7. Cukinijas nulupkite ir išvalykite, sutarkuokite. Druska, pipirai ir sumaišykite.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dėti faršą ir maišant kepti 20 min. Mėsa turi būti iškepusi, o s...
    8. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dėti faršą ir maišant kepti 20 min. Mėsa turi būti iškepusi, o skystis išgarintas. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite įdarui atvėsti.
  • Reklama
  • Pakilusią tešlą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Uždenkite tešlą ir leiskite pakilti 10-15 minučių. Kiekvieną rutul...
    9. Pakilusią tešlą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Uždenkite tešlą ir leiskite pakilti 10-15 minučių. Kiekvieną rutuliuką suploti į blynelį ir išdėlioti įdarą. Suformuoti pyragėlius.
  • Pyragėlius dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos siūle žemyn. Uždenkite kepimo skardą ir leiskite jiems pakilti 10 minučių. Pyragė...
    10. Pyragėlius dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos siūle žemyn. Uždenkite kepimo skardą ir leiskite jiems pakilti 10 minučių. Pyragėlius aptepkite kiaušiniu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, kol paruduos. Išimkite pyragėlius, sutepkite augaliniu aliejumi ir, uždengę, leiskite pastovėti 10 minučių.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai