Pyragėliai su cukinijomis ir malta mėsa
5 (1 įvertinimai)
								9  Porcijos
						
								2 val.
						Apie receptą
Naminiai pyragaičiai visada laukiamas svečias ant bet kurio stalo. Šiandien siūlau pyragėlių, įdarytų malta mėsa ir cukinijomis. Įdaras bus sultingas ir švelnus. Į mielinę tešlą įmaišius kepimo miltelius, pyragėliai gaunami purūs. Galima naudoti bet kokį faršą, bet nelabai riebų, o geriausia – jauną cukiniją.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Miltai / 
					# Mėsa / 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Vanduo170 gramų
- 
													Cukrus30 gramų
- 
													Druska3 gramai (+ įdarui)
- 
													Mielės16 gramų (šviežios)
- 
													Aliejus65 gramai (+ 2 šaukštai įdarui)
- 
													Kiaušinis2 vnt (maži)
- 
													Miltai340 gramų
- 
													Kepimo milteliai3 gramai
- 
													Malta mėsa300 gramų
- 
													Cukinija200 gramų
- 
													Svogūnai1 vnt
- 
													Juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. 1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
- 
                                                     2. Į dubenį supilkite šiltą vandenį, sutrupinkite mieles, suberkite cukrų, druską ir maišykite, kol ištirps. 2. Į dubenį supilkite šiltą vandenį, sutrupinkite mieles, suberkite cukrų, druską ir maišykite, kol ištirps.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Į dubenį supilkite augalinį aliejų, sumuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės. 3. Į dubenį supilkite augalinį aliejų, sumuškite kiaušinius ir išmaišykite iki vientisos masės.
- 
                                                     4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui suberti į dubenį, minkyti tešlą. Minkykite tešlą 10 minučių, suformuokite rutulį ir sudėkite į gilų dubenį, išteptą augaliniu aliejumi. 4. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui suberti į dubenį, minkyti tešlą. Minkykite tešlą 10 minučių, suformuokite rutulį ir sudėkite į gilų dubenį, išteptą augaliniu aliejumi.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Uždenkite dubenį su tešla ir padėkite į šiltą vietą 50-60 minučių, kad pakiltų. 5. Uždenkite dubenį su tešla ir padėkite į šiltą vietą 50-60 minučių, kad pakiltų.
- 
                                                     6. Į dubenį suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir krapus. 6. Į dubenį suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir krapus.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Cukinijas nulupkite ir išvalykite, sutarkuokite. Druska, pipirai ir sumaišykite. 7. Cukinijas nulupkite ir išvalykite, sutarkuokite. Druska, pipirai ir sumaišykite.
- 
                                                     8. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dėti faršą ir maišant kepti 20 min. Mėsa turi būti iškepusi, o skystis išgarintas. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite įdarui atvėsti. 8. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Dėti faršą ir maišant kepti 20 min. Mėsa turi būti iškepusi, o skystis išgarintas. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir leiskite įdarui atvėsti.
- 
Reklama
- 
                                                     9. Pakilusią tešlą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Uždenkite tešlą ir leiskite pakilti 10-15 minučių. Kiekvieną rutuliuką suploti į blynelį ir išdėlioti įdarą. Suformuoti pyragėlius. 9. Pakilusią tešlą padalinkite į lygias dalis ir suformuokite rutuliukus. Uždenkite tešlą ir leiskite pakilti 10-15 minučių. Kiekvieną rutuliuką suploti į blynelį ir išdėlioti įdarą. Suformuoti pyragėlius.
- 
                                                     10. Pyragėlius dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos siūle žemyn. Uždenkite kepimo skardą ir leiskite jiems pakilti 10 minučių. Pyragėlius aptepkite kiaušiniu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, kol paruduos. Išimkite pyragėlius, sutepkite augaliniu aliejumi ir, uždengę, leiskite pastovėti 10 minučių. 10. Pyragėlius dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos siūle žemyn. Uždenkite kepimo skardą ir leiskite jiems pakilti 10 minučių. Pyragėlius aptepkite kiaušiniu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes, kol paruduos. Išimkite pyragėlius, sutepkite augaliniu aliejumi ir, uždengę, leiskite pastovėti 10 minučių.
- 
Reklama
- 
                                                     11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 11. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















