Pyragas be kepimo iš batono

Pyragas be kepimo iš batono

3.9 (20 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Jei niekada nekepėte pyragų ir nepasitikite savo jėgomis, tačiau norite nustebinti svečius ir artimuosius, paruoškite jiems tokį pyragą iš paprasto batono. Užtikrinu, kad niekas neatspės. Geriau imkite ilgą kepaliuką, kad pyragas būtų minkštas ir šviežias, tada jis atrodys labiau kaip biskvitas. Grietinė reikalinga tiršta ir natūrali, konservuotus ananasus galima pakeisti šviežiomis uogomis ir vaisiais.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Batonas
    450 gramų
  • Grietinė
    700 gramų (20% riebumo)
  • Ananasai
    200 gramų (konservuotas)
  • Šokoladas
    50 gramų (juodasis)
  • Cukraus pudra
    8 šaukštai
  • Riešutai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientu. Riešutus šiek tiek pakepinkite, ananasus išimkite iš sirupo ir leiskite visiškai nuvarvėti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientu. Riešutus šiek tiek pakepinkite, ananasus išimkite iš sirupo ir leiskite visiškai nuvarvėti.
  • Batoną supjaustykite gabalėliais ir nuimkite pluteles. Nuluptą bandelę supjaustykite mažesniais gabalėliais.
    2. Batoną supjaustykite gabalėliais ir nuimkite pluteles. Nuluptą bandelę supjaustykite mažesniais gabalėliais.
  • Reklama
  • Grietinę supilkite į dubenį, suberkite cukraus pudrą ir išmaišykite iki vientisos masės.
    3. Grietinę supilkite į dubenį, suberkite cukraus pudrą ir išmaišykite iki vientisos masės.
  • Pusapvalę formą nuplaukite ir uždenkite plėvele. Dugną ir šonus patepkite grietine, o kepalo gabalėlius sandariai išklokite vienu sluoksniu.
    4. Pusapvalę formą nuplaukite ir uždenkite plėvele. Dugną ir šonus patepkite grietine, o kepalo gabalėlius sandariai išklokite vienu sluoksniu.
  • Reklama
  • Duonos viršų gerai aptepkite grietine.
    5. Duonos viršų gerai aptepkite grietine.
  • Ananaso griežinėlius dėkite ant grietinės.
    6. Ananaso griežinėlius dėkite ant grietinės.
  • Reklama
  • Vėl išdėliokite batono gabalėlių sluoksnį.
    7. Vėl išdėliokite batono gabalėlių sluoksnį.
  • Aptepkite grietine, tada ananasais ir taip toliau, kol viską išdėliosite. Viršutinis sluoksnis turi būti iš batono, šiek tiek pateptas gr...
    8. Aptepkite grietine, tada ananasais ir taip toliau, kol viską išdėliosite. Viršutinis sluoksnis turi būti iš batono, šiek tiek pateptas grietine. Viršų uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad įsigertų.
  • Reklama
  • Išimkite torto formą, nuimkite plėvelę ir apverskite ant pjaustymo lentos. Išimkite formą ir nuimkite plėvelę.
    9. Išimkite torto formą, nuimkite plėvelę ir apverskite ant pjaustymo lentos. Išimkite formą ir nuimkite plėvelę.
  • Papuoškite tortą kaip norite. Papuošiau šokoladu ir riešutais.
    10. Papuoškite tortą kaip norite. Papuošiau šokoladu ir riešutais.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.9/5 (20 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai