Barščiai su viršūnėmis
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Yra keletas burokėlių barščių gaminimo receptų, tačiau šiandien aš jums papasakosiu, kaip virti barščius su viršūnėlėmis. Barščiai labai skanūs ir kartu neįprasti. Gaminti barščius pagal šį receptą nėra sunku ir neužims daug laiko. Pagrindinis šių barščių bruožas yra tai, kad naudojame ne tik burokėlius, bet ir iš jų viršūnes. Dėl to barščiai yra labai skanūs, o pridėjus rūgštynės ir prieskonių, jie taip pat tampa kvapnūs. Pagrindui sultinį galite gaminti iš bet kokios mėsos, man asmeniškai labiau patinka jautiena. Kaip visada, prieš patiekiant barščius būtina pagardinti grietine ir papuošti žolelėmis.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai3 vnt
-
Jautiena500 gramų
-
Bulvės7~8 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Grietinėpagal skonį
-
Lauro lapas1 vnt
-
Rūgštynės1 žiupsnelis
-
Pipirų žirneliai3~4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nupjaukite burokėlių viršūnes, supjaustykite.
-
2. Burokėlius supjaustykite juostelėmis.
-
Reklama
-
3. Išvirkite mėsos sultinį (aš viriau jautienos).
-
4. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves ir burokėlius, virkite apie 40 min.
-
Reklama
-
5. Sudėkite viršūnes, virkite, kol išvirs.
-
6. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, galite įberti žiupsnelį rūgštynių, lauro lapų ir pipirų.
-
Reklama
-
7. Barščiai paruošti. Leiskite pastovėti - ir patiekite su grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama