Kiaulienos Kijevo kotletai
5 (4 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Labai sultingi ir skanūs Kijevo kotletai. Juos galima saugiai ruošti šventiniam stalui. Paruošti kotletai derinami su bet kokiais garnyrais. Mėsa nebūtinai turi būti sumalta mėsmale. Galima smulkiai pjaustyti ir lengvai pamušti plaktuku. Tada į vidų sudėkite sviesto įdarą, susukite ir kepkite aliejuje. Tačiau kotletai vis tiek skanesni iš maltos mėsos, o kepant kotletus sviestas šiuo atveju beveik neišteka.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena350 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Sviestas60 gramų
-
Krapai1 krūva
-
Augalinis aliejus150 mililitrų
-
Džiūvėsėliai50~70 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Česnakai1~2 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į minkštą sviestą suberkite smulkiai supjaustytus krapus. Viską gerai išmaišykite šakute.
-
Reklama
-
3. Mėsą sumalkite mėsmale, įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
-
4. Suformuokite kotletą, šiek tiek paspauskite. Į centrą įdėkite gabalėlį sviesto. Gerai pritvirtinkite paplotėlio kraštus.
-
Reklama
-
5. Dubenyje išplakti kiaušinį. Pamerkite į jį paruoštą kotletą.
-
6. Tada apvoliokite džiūvėsėliuose. Taip suformuokite visus kotletus. Kepkite juos ant vidutinės ugnies karštame augaliniame aliejuje iki gražios ir auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Tai Kijevo kotletai! Būtinai patiekite juos karštus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama