Koldūnai su bulvių įdaru
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Gaminti koldūnus nėra pats greičiausias procesas. Bet ką daryti, kai tai jūsų mėgstamiausias patiekalas? Virkite vėl ir vėl. Aš jums padėsiu ir duosiu patarimų, kuriais naudojuosi pati. Taigi, jūs sužinosite, kaip paruošti liesus koldūnus iš šio žingsnis po žingsnio recepto. Dėl to gausite švelnų, sotų ir labai skanų patiekalą. Todėl kiekvienas turėtų turėti šį receptą. Pradėkime!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Miltai700 gramų
-
Druska1.5 arbatinio šaukštelio
-
Bulvės600 gramų
-
Petražolės ir krapai1 saujelė
-
Vanduo400 mililitrų
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirkite bulves. Palikite vandens patiems koldūnams. Svarbu: nesūdykite. Išvirus bulves sutrinkite ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
2. Smulkiai supjaustykite žalumynus ir suberkite juos į bulves.
-
Reklama
-
3. Dabar atėjo laikas tešlai. Miltus sumaišykite su druska. Į miltus įpilkite virinto vandens (iš po virtų bulvių). Išmaišykite ir palikite "pailsėti" 20 minučių.
-
4. Iškočiokite tešlą. Koldūnams gaminti naudokite formą arba stiklinę.
-
Reklama
-
5. Į kiekvieno apskritimo centrą dėkite bulvių įdarą ir gerai uždarykite kraštus. Manau, kad geriausias būdas yra naudoti šakutę.
-
6. Liesus kukulius išvirkite dideliame vandens kiekyje. Ir tada pajusite visą šio patiekalo skonį ir aromatą. Patiekdami galite papuošti krapais ir svogūnų laiškais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama