Moliūgų kavos pyragas

Moliūgų kavos pyragas

5 (1 įvertinimai)

18 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Pyrago su moliūgų tyre, vanile, prieskoniais, graikiniais riešutais ir cukraus glajumi gaminimo receptas. Karštas kavos aromato ir saldaus moliūgo skonio derinys yra puikus šaltuoju sezonu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    1/3 stiklinės
  • Moliūgų tyrė
    450 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Vanilės ekstraktas
    1 šaukštas
  • Moliūgų pyrago prieskoniai
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pyrago miltai
    540 gramų
  • Soda
    1 šaukštelis
  • Kvietiniai miltai
    1/2 stiklinės
  • Lydytas sviestas
    4 šaukštai
  • Vanilės ekstraktas
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Dideliame dubenyje suplakite vandenį, moliūgų tyrę, kiaušinius, 1 šaukštą vanilės ekstrakto ir moli...
    1. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. Dideliame dubenyje suplakite vandenį, moliūgų tyrę, kiaušinius, 1 šaukštą vanilės ekstrakto ir moliūgų pyrago prieskonius.
  • Suberkite miltus iš dėžutės ir maišykite iki vientisos masės. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite į ją paruoštą tešlą.
    2. Suberkite miltus iš dėžutės ir maišykite iki vientisos masės. Kepimo formą ištepkite aliejumi ir supilkite į ją paruoštą tešlą.
  • Reklama
  • Nedideliame dubenyje išplakite 1/2 stiklinės rudojo cukraus, 1/2 stiklinės kvietinių miltų, smulkintus riešutus ir lydytą sviestą.
    3. Nedideliame dubenyje išplakite 1/2 stiklinės rudojo cukraus, 1/2 stiklinės kvietinių miltų, smulkintus riešutus ir lydytą sviestą.
  • Mišiniu apšlakstykite pyrago viršų. Kepkite pyragą 25-30 minučių, kol į centrą įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus.
    4. Mišiniu apšlakstykite pyrago viršų. Kepkite pyragą 25-30 minučių, kol į centrą įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus.
  • Reklama
  • Norėdami paruošti glazūrą, puode sumaišykite likusį 1/2 puodelio rudojo cukraus, granuliuoto cukraus, 1 arbatinį šaukštelį vanilės ekstra...
    5. Norėdami paruošti glazūrą, puode sumaišykite likusį 1/2 puodelio rudojo cukraus, granuliuoto cukraus, 1 arbatinį šaukštelį vanilės ekstrakto ir riebią grietinėlę ir užvirinkite. Nukelkite nuo ugnies ir maišykite, kol visas cukrus ištirps.
  • Kai pyragas bus paruoštas, subadykite jį dantų krapštuku. Pyragą užpilkite glazūra, kad padengtų visą paviršių. Patiekite pyragą šiltą ar...
    6. Kai pyragas bus paruoštas, subadykite jį dantų krapštuku. Pyragą užpilkite glazūra, kad padengtų visą paviršių. Patiekite pyragą šiltą arba kambario temperatūros.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai