Bandelės su varške

Bandelės su varške

4.5 (4 įvertinimai)

10 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Puikūs naminiai kepiniai gali suteikti puikią nuotaiką visai dienai. Štai kodėl aš taip mėgstu gaminti. Aromatas užpildo visą virtuvę, o šeima jau nekantrauja mėgautis skoniu. Žinoma, parduotuvėje visada galima nusipirkti jau paruoštą bandelę, bet tai ne mano atvejis. Siūlau išmokti pasigaminti bandelę su varške. Desertas gaunasi sultingas dėl įdaro, tešla greitai neišdžiūsta. Dar įdėjau razinų, bet galima pakeisti kitomis rūgščiomis uogomis arba visai nedėti. Viskas priklauso nuo jūsų.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    250 mililitrų
  • Sausos mielės
    10 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Varškė
    450 gramų
  • Razinos
    100 gramų
  • Kiaušinis
    3 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Miltai
    4 stiklinės
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Trynys
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į šiltą pieną supilkite 1 šaukštą cukraus, mieles ir 3 valg. šaukštus miltų. Maišykite, kol visiškai ištirps. Palikite mišinį pusvalandži...
    1. Į šiltą pieną supilkite 1 šaukštą cukraus, mieles ir 3 valg. šaukštus miltų. Maišykite, kol visiškai ištirps. Palikite mišinį pusvalandžiui šiltoje vietoje.
  • Kitame dubenyje sumaišykite 2 kiaušinius, 100 g cukraus ir 100 g minkšto sviesto. Ingredientus išplakti į putas.
    2. Kitame dubenyje sumaišykite 2 kiaušinius, 100 g cukraus ir 100 g minkšto sviesto. Ingredientus išplakti į putas.
  • Reklama
  • Dabar sumaišykite tešlą nuo pirmojo žingsnio su kiaušinių mase. Išmaišykite. Taip pat įpilkite vanilinio cukraus ir druskos.
    3. Dabar sumaišykite tešlą nuo pirmojo žingsnio su kiaušinių mase. Išmaišykite. Taip pat įpilkite vanilinio cukraus ir druskos.
  • Į mišinį išsijokite 3 puodelius miltų. Tada minkykite tešlą taip, kad ji neliptų prie rankų. Taip pat įpilkite 1 valg. šaukštą augalinio ...
    4. Į mišinį išsijokite 3 puodelius miltų. Tada minkykite tešlą taip, kad ji neliptų prie rankų. Taip pat įpilkite 1 valg. šaukštą augalinio aliejaus. Palikite tešlą 2 valandas šiltoje vietoje po rankšluosčiu.
  • Reklama
  • Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Varškę pertrinkite per sietelį. Ir į ją įmuškite kiaušinį, pusę stiklinės cukraus, šiek tiek vanilini...
    5. Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Varškę pertrinkite per sietelį. Ir į ją įmuškite kiaušinį, pusę stiklinės cukraus, šiek tiek vanilinio cukraus, viską išmaišykite.
  • Pusvalandį razinas užpilkite karštu vandeniu, tada nusausinkite. Tada sudėkite į varškę, išmaišykite.
    6. Pusvalandį razinas užpilkite karštu vandeniu, tada nusausinkite. Tada sudėkite į varškę, išmaišykite.
  • Reklama
  • Ant kepimo skardos išklokite kepimo popierių. Pakilusią tešlą išminkykite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Iškočiokite rutuliukus ir,...
    7. Ant kepimo skardos išklokite kepimo popierių. Pakilusią tešlą išminkykite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Iškočiokite rutuliukus ir, šiek tiek paplodami, dėkite ant kepimo skardos.
  • Kiekviename pyragėlyje su stikline padarykite įdubimus, o į vidurį dėkite įdarą. Tešlą sutepkite plakto trynio ir šaukšto pieno mišiniu. ...
    8. Kiekviename pyragėlyje su stikline padarykite įdubimus, o į vidurį dėkite įdarą. Tešlą sutepkite plakto trynio ir šaukšto pieno mišiniu. Palikite tešlą pakilti 15 minučių.
  • Reklama
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes, patiekite dar šiltą.
    9. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes, patiekite dar šiltą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai