Karbonadas su sūriu orkaitėje

Karbonadas su sūriu orkaitėje

4.3 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį galima patiekti ant šventinio stalo ar skaniai pavaišinti visą šeimą pietums ar vakarienei. Karbonadą būtinai kepkite ant stiprios ugnies, kol taps traški. Taip mėsos sultys išliks viduje ir neleis mėsai išdžiūti. Jei nemėgstate krienų, galite juos pakeisti garstyčiomis. Sūrį naudokite tokį, kuris gerai lydosi, galite naudoti mocarela.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    400 gramų
  • Druska
    1/2 šaukštelio
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Krienai
    1 šaukštas (tarkuotas, paruoštas)
  • Sūris
    60 gramų (kietas)
  • Majonezas
    40 gramų
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Karbonatą nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Mėsą išmuškite iš abiejų pusių, įtrinkite druska ir pipirais.
    2. Karbonatą nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Mėsą išmuškite iš abiejų pusių, įtrinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant stiprios ugnies. Sudėkite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant stiprios ugnies. Sudėkite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Majonezą sumaišykite su paruoštais krienais ir smulkintu česnaku. Iškeptą mėsą perkelkite į kepimo indą, o viršų patepkite mase.
    4. Majonezą sumaišykite su paruoštais krienais ir smulkintu česnaku. Iškeptą mėsą perkelkite į kepimo indą, o viršų patepkite mase.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant karbonato. Į formą įpilkite šiek tiek vandens.
    5. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant karbonato. Į formą įpilkite šiek tiek vandens.
  • Indą su mėsa pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių, kol taps auksinės spalvos. Iškepusią mėsą pa...
    6. Indą su mėsa pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių, kol taps auksinės spalvos. Iškepusią mėsą patiekite iš karto.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai