Karbonadas su sūriu orkaitėje
4.3 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurį galima patiekti ant šventinio stalo ar skaniai pavaišinti visą šeimą pietums ar vakarienei. Karbonadą būtinai kepkite ant stiprios ugnies, kol taps traški. Taip mėsos sultys išliks viduje ir neleis mėsai išdžiūti. Jei nemėgstate krienų, galite juos pakeisti garstyčiomis. Sūrį naudokite tokį, kuris gerai lydosi, galite naudoti mocarela.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena400 gramų
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Česnakai2 skiltelės
-
Krienai1 šaukštas (tarkuotas, paruoštas)
-
Sūris60 gramų (kietas)
-
Majonezas40 gramų
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Karbonatą nuplaukite, gerai nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais. Mėsą išmuškite iš abiejų pusių, įtrinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant stiprios ugnies. Sudėkite mėsą ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
4. Majonezą sumaišykite su paruoštais krienais ir smulkintu česnaku. Iškeptą mėsą perkelkite į kepimo indą, o viršų patepkite mase.
-
Reklama
-
5. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite ant karbonato. Į formą įpilkite šiek tiek vandens.
-
6. Indą su mėsa pašaukite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių, kol taps auksinės spalvos. Iškepusią mėsą patiekite iš karto.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama