Kepta žuvis su traškia plutele
5 (1 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								25 min.
						Apie receptą
Mano šeima labai mėgsta keptą žuvį. Ir taip, kad ji būtinai būtų rožinė, su traškia plutele. Traškiai keptai žuviai tiks beveik bet kokia žuvies filė. Svarbiausia, kad ji būtų tanki ir ne vandeninga. Naudokite rafinuotą augalinį aliejų, kad neužgožtumėte keptos žuvies skonio ir aromato.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# ŽuvisReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Žuvis700 gramų (filė)
- 
													Manų kruopos70 gramų
- 
													Kiaušinis1 vnt
- 
													Druskapagal skonį
- 
													Juodieji pipiraipagal skonį
- 
													Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia traškios keptos žuvies gamybai. Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ar servetėlėmis. 1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia traškios keptos žuvies gamybai. Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ar servetėlėmis.
- 
                                                     2. Į indą įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir išmaišykite šakute, įdėkite pipirų ir vėl išmaišykite. 2. Į indą įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir išmaišykite šakute, įdėkite pipirų ir vėl išmaišykite.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Įmerkite žuvies filė į kiaušinį. Ją iš visų pusių pamirkykite kiaušinyje. 3. Įmerkite žuvies filė į kiaušinį. Ją iš visų pusių pamirkykite kiaušinyje.
- 
                                                     4. Į indą supilkite manų kruopas ir išvoliokite žuvį manuose. 4. Į indą supilkite manų kruopas ir išvoliokite žuvį manuose.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Leiskite filė keletą minučių pabūti, kol keptuvėje sušils aliejus. 5. Leiskite filė keletą minučių pabūti, kol keptuvėje sušils aliejus.
- 
                                                     6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Išdėstykite žuvį į vieną eilę paliekant tarpelius. 6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Išdėstykite žuvį į vieną eilę paliekant tarpelius.
- 
Reklama
- 
                                                     7. Kepkite žuvies filė ant vidutinės ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės. Laikas priklauso nuo filė storio. Išimkite iš keptuvės ir nedelsdami patiekite. 7. Kepkite žuvies filė ant vidutinės ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės. Laikas priklauso nuo filė storio. Išimkite iš keptuvės ir nedelsdami patiekite.
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				



















