Kepta žuvis su traškia plutele

Kepta žuvis su traškia plutele

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Mano šeima labai mėgsta keptą žuvį. Ir taip, kad ji būtinai būtų rožinė, su traškia plutele. Traškiai keptai žuviai tiks beveik bet kokia žuvies filė. Svarbiausia, kad ji būtų tanki ir ne vandeninga. Naudokite rafinuotą augalinį aliejų, kad neužgožtumėte keptos žuvies skonio ir aromato.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvis
    700 gramų (filė)
  • Manų kruopos
    70 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia traškios keptos žuvies gamybai. Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ar se...
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia traškios keptos žuvies gamybai. Nuplaukite filė ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ar servetėlėmis.
  • Į indą įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir išmaišykite šakute, įdėkite pipirų ir vėl išmaišykite.
    2. Į indą įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir išmaišykite šakute, įdėkite pipirų ir vėl išmaišykite.
  • Reklama
  • Įmerkite žuvies filė į kiaušinį. Ją iš visų pusių pamirkykite kiaušinyje.
    3. Įmerkite žuvies filė į kiaušinį. Ją iš visų pusių pamirkykite kiaušinyje.
  • Į indą supilkite manų kruopas ir išvoliokite žuvį manuose.
    4. Į indą supilkite manų kruopas ir išvoliokite žuvį manuose.
  • Reklama
  • Leiskite filė keletą minučių pabūti, kol keptuvėje sušils aliejus.
    5. Leiskite filė keletą minučių pabūti, kol keptuvėje sušils aliejus.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Išdėstykite žuvį į vieną eilę paliekant tarpelius.
    6. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pašildykite. Išdėstykite žuvį į vieną eilę paliekant tarpelius.
  • Reklama
  • Kepkite žuvies filė ant vidutinės ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės. Laikas priklauso nuo filė storio. Išimkite iš k...
    7. Kepkite žuvies filė ant vidutinės ugnies 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol suminkštės. Laikas priklauso nuo filė storio. Išimkite iš keptuvės ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus.
    8. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai