Blynų pyragas su kremu ir aguonomis

Blynų pyragas su kremu ir aguonomis

4.1 (23 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Jei orkaitė neveikia, bet norite saldaus ir skanaus pyrago, pasinaudokite šiuo receptu ir paruoškite blynų pyragą. Labai skanų ir sotų blynų pyragą su kremu galima paruošti savaitgalį šeimyniniams susibūrimams. Receptas labai paprastas : mokate kepti blynus? Taigi kepkite blynus pagal šį arba savo šeimos receptą ir patepkite juos kremu. Viskas aprašyta ir parodyta detaliai, padarysite puikiai!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    1 litras (400 kremui, likusi dalis tešlai)
  • Kiaušiniai
    5 vnt (3 tryniai
  • Cukrus
    6 šaukštai (4
  • Kvietiniai miltai
    350 gramų (2 šaukštai
  • Aguonos
    2 šaukštai
  • Sviestas
    75~100 gramų
  • Aliejus
    50 mililitrų
  • Druska
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dubenyje, kuriame gaminsime tešlą, įmušame du kiaušinius ir supilame likusių kiaušinių baltymus. Įpilkite druskos ir cukraus.
    1. Dubenyje, kuriame gaminsime tešlą, įmušame du kiaušinius ir supilame likusių kiaušinių baltymus. Įpilkite druskos ir cukraus.
  • Supilkite pieną ir išplakite ir išmaišykite.
    2. Supilkite pieną ir išplakite ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Dabar mažomis dalimis suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gabalėlių. Leiskite tešlai pailsėti 15 minučių.
    3. Dabar mažomis dalimis suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gabalėlių. Leiskite tešlai pailsėti 15 minučių.
  • Tada įpilkite augalinio aliejaus ir vėl gerai išmaišykite. Jei tešla tiršta, įpilkite šiek tiek vandens arba pieno.
    4. Tada įpilkite augalinio aliejaus ir vėl gerai išmaišykite. Jei tešla tiršta, įpilkite šiek tiek vandens arba pieno.
  • Reklama
  • Ant vidutinės ugnies įkaitinkite augaliniu aliejumi išteptą keptuvę ir pradėkite kepti plonus blynus.
    5. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite augaliniu aliejumi išteptą keptuvę ir pradėkite kepti plonus blynus.
  • Apkepkite blynus iš abiejų pusių.
    6. Apkepkite blynus iš abiejų pusių.
  • Reklama
  • Išėjo tokie gražūs ir skanūs blyneliai.
    7. Išėjo tokie gražūs ir skanūs blyneliai.
  • Į nedidelį puodą supilkite cukrų, suberkite trynius ir miltus. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
    8. Į nedidelį puodą supilkite cukrų, suberkite trynius ir miltus. Viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Ir į gautą masę mažomis porcijomis supilkite pieną. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Ir padėkite ant vidutinės ugnies. Visą laiką maiš...
    9. Ir į gautą masę mažomis porcijomis supilkite pieną. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų. Ir padėkite ant vidutinės ugnies. Visą laiką maišydami užvirinkite.
  • Virkite grietinėlę iki tirštumo, tada suberkite aguonas ir sviestą. Kruopščiai sumaišykite ir padėkite grietinėlę į vėsią vietą: leiskite...
    10. Virkite grietinėlę iki tirštumo, tada suberkite aguonas ir sviestą. Kruopščiai sumaišykite ir padėkite grietinėlę į vėsią vietą: leiskite atvėsti.
  • Reklama
  • O dabar surinkime pyragą. Išdėliokite blynus ir patepkite kremu. Kremo daug nereikia, antraip pyragas neišlaikys formos.
    11. O dabar surinkime pyragą. Išdėliokite blynus ir patepkite kremu. Kremo daug nereikia, antraip pyragas neišlaikys formos.
  • Dėkite kitą blyną, aptepkite jį ir taip iki galo. Pyrago viršų patepkite kremu, galite užpilti ištirpintu šokoladu ar kitaip papuošti. Py...
    12. Dėkite kitą blyną, aptepkite jį ir taip iki galo. Pyrago viršų patepkite kremu, galite užpilti ištirpintu šokoladu ar kitaip papuošti. Pyragą padėkite į šaldytuvą 1,5-2 valandoms.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (23 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai