Blyneliai su dešra ir sūriu
3.7 (33 įvertinimai)
3-4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Karšti blyneliai su dešra ir sūriu yra puikus pasirinkimas savaitgalio pusryčiams ar užkandžiams! Mes siūlome jums paprastą žingsnis po žingsnio receptą su nuotraukomis.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Miltai /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai4 dalys (3
-
Pienas200 mililitrų
-
Vanduo250 mililitrų
-
Miltai260 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus2 šaukštai
-
Sūris250 gramų (bet koks jums patinkantis)
-
Dešra400 gramų (bet kuri virta pagal jūsų skonį)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Padarykite blynų tešlą. Šakute arba plakikliu gerai išplakite kiaušinį, vandenį, cukrų, druską, palaipsniui suberkite miltus. Tada supilkite pieną į gautą mišinį ir vėl sumaišykite.
-
2. Iš gautos tešlos iškepkite blynus per visą keptuvę.
-
Reklama
-
3. Leiskite blynams atvėsti, per tą laiką paruoškite įdarą. Dešrą sutarkuokite.
-
4. Sutarkuokite ir sūrį.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite dešrą ir sūrį kartu.
-
6. Ant blyno uždėkite dešros ir sūrio įdaro.
-
Reklama
-
7. Susukite blyną į ritinėlį arba voko formą.
-
8. Suplakite kiaušinį, įmerkite į jį kiekvieną blyną, apvoliokite miltuose ir kepkite keptuvėje (aš kepu po dangčiu) iš abiejų pusių, kol pagels.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama