Blynai be pieno
4.2 (10 įvertinimai)
2-3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Anksčiau blynus kepdavau tik su pienu, ir jie visada būdavo skanūs. Bet kai išbandžiau šį receptą, dabar blynus kepu, pirma, daug dažniau, antra, tik su vandens. Dalinuosi su jumis receptu, kaip pagaminti blynus be pieno, kad jie išeitų ploni, švelnūs, minkšti ir labai skanūs. Esmė čia net ne ingredientų rinkinyje, o jų maišymo eilėje ir būdu. Paaiškėjo, kad tai atlieka labai svarbų vaidmenį, tad skaitykite mano receptą, vadovaukitės juo ir kepkite skanius blynus.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušinis1 vnt
-
Vanduo250 mililitrų
-
Kepimo milteliai tešlai1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus3 šaukštai
-
Miltai1,5 stiklinės
-
Uogienėpagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Įdaru pasirūpinkite iš anksto, tebūnie tai uogienė, kondensuotas pienas ar medus – pasirinkimas jūsų, bet man patinka šie blynai su uogiene.
-
2. Viena iš blynų tešlos gaminimo paslapčių – kiaušinis turi būti išplaktas su cukrumi, kaip biskvitui. Tada blynai gausis labai purūs ir minkšti. Į kiaušinių masę įpilkite šalto vandens, išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, gautą masę plakite mikseriu, kad tešloje nesusidarytų miltų gumuliukų.
-
4. Paruošta tešla bus gana skysta, bet kartu ir klampi.
-
Reklama
-
5. Blynams kepti patariu naudoti blynų kepimo keptuvę, tokioje keptuvėje blynai visada būna ploni ir lygūs. Supilkite apie 100 ml. tešlą samčiu į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps.
-
6. Blynai be pieno yra paruošti. Skanaus! Nepamirškite išsivirti kvapnios arbatos ir atidaryti indelį mėgstamos uogienės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (10 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama