Prancūziško stiliaus krevečių salotos
5 (3 įvertinimai)
2 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Prancūziško stiliaus krevečių salotos – paprastas, lengvas patiekalas jūros gėrybių mėgėjams. Krevečių sotumą maloniai papildo pomidorų sultingumas ir vitaminingos šviežios žolelės. Krevečių salotos dažnai patiekiamos restoranuose, tačiau jas labai lengva paruošti namuose. Jei nusipirkote rožinių krevečių, galite jas kepti iš karto. Ir jei jūsų krevetės yra pilkos, virkite jas 3-5 minutes (priklausomai nuo dydžio).
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krevetės150 gramų (nuluptos)
-
Vyšniniai pomidorai150 gramų
-
Salotos20 gramų
-
Arugula20 gramų
-
Citrinos sultys1 šaukštas
-
Sojų padažas1 šaukštas
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami paruošti salotas, paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Krevetes nulupkite, nuplaukite ir palikite porai minučių, kad nutekėtų vandens perteklius.
-
Reklama
-
3. Kepkite krevetes 3-5 minutes su alyvuogių aliejumi. Įberkite šiek tiek druskos. Tada atvėsinkite krevetes.
-
4. Salotų lapus ir rukolą rankomis suplėšykite į salotų dubenį.
-
Reklama
-
5. Vyšninius pomidorus supjaustykite į 2-4 dalis ir sudėkite į dubenį.
-
6. Toliau sudėkite atvėsintas krevetes.
-
Reklama
-
7. Pagardinkite salotas alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir sojos padažu. Išmaišykite.
-
8. Paruoštas salotas sudėkite į tinkamą salotų dubenį ir nedelsdami patiekite. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama