Pomidorų sultyse marinuoti žiediniai kopūstai
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei jums patinka lecho tipo preparatai, tuomet jums turėtų patikti mano receptas. Apytiksliai naudojama ta pati technologija ir produktai, atsirado tik vienas pagrindinis ingredientas. Perskaitykite, kaip gaminti pomidorų sultyse marinuotus žiedinius kopūstus su paprika. Šis užkandis nereikalauja jokių priedų, tiesiog jį reikia patiekti su karštu patiekalu. Pavyzdžiui, jis derinamas su grikiais arba bulvėmis su mėsa. Ryškus skonis ir spalva patiks daugeliui marinuotų daržovių mėgėjų.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žiediniai kopūstai2 kilogramas
-
Pomidorai2 kilogramai
-
Paprika200 gramų
-
Česnakai50 gramų
-
Cukrus100 gramų
-
Actas 9%150 mililitrų
-
Druska2 šaukštai
-
Aliejus1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, kad pašalintumėte odelę. Tada sumalkite juos per mėsmalę, ir sutrinkite trintuvu.
-
2. Nuplaukite kopūstus ir paprikas. Papriką supjaustykite storomis juostelėmis, o kopūstą išardykite į žiedynus.
-
Reklama
-
3. Į puodą storu dugnu sudėkite pomidorų sultis ir aliejų. Įpilkite pipirų, druskos ir cukraus. Mišinį užvirinkite. Tada sudėkite kopūstą.
-
4. Mišinį vėl užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Į puodą sudėkite susmulkintą česnaką ir actą. Virkite salotas dar 5 minutes.
-
6. Paruoštus kopūstus supilstykite į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Salotas visiškai atvėsinkite. Smagaus ragavimo!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama