Pomidorų sultyse marinuoti žiediniai kopūstai

Pomidorų sultyse marinuoti žiediniai kopūstai

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei jums patinka lecho tipo preparatai, tuomet jums turėtų patikti mano receptas. Apytiksliai naudojama ta pati technologija ir produktai, atsirado tik vienas pagrindinis ingredientas. Perskaitykite, kaip gaminti pomidorų sultyse marinuotus žiedinius kopūstus su paprika. Šis užkandis nereikalauja jokių priedų, tiesiog jį reikia patiekti su karštu patiekalu. Pavyzdžiui, jis derinamas su grikiais arba bulvėmis su mėsa. Ryškus skonis ir spalva patiks daugeliui marinuotų daržovių mėgėjų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žiediniai kopūstai
    2 kilogramas
  • Pomidorai
    2 kilogramai
  • Paprika
    200 gramų
  • Česnakai
    50 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Actas 9%
    150 mililitrų
  • Druska
    2 šaukštai
  • Aliejus
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, kad pašalintumėte odelę. Tada sumalkite juos per mėsmalę, ir sutrinkite trintuvu.
    1. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, kad pašalintumėte odelę. Tada sumalkite juos per mėsmalę, ir sutrinkite trintuvu.
  • Nuplaukite kopūstus ir paprikas. Papriką supjaustykite storomis juostelėmis, o kopūstą išardykite į žiedynus.
    2. Nuplaukite kopūstus ir paprikas. Papriką supjaustykite storomis juostelėmis, o kopūstą išardykite į žiedynus.
  • Reklama
  • Į puodą storu dugnu sudėkite pomidorų sultis ir aliejų. Įpilkite pipirų, druskos ir cukraus. Mišinį užvirinkite. Tada sudėkite kopūstą.
    3. Į puodą storu dugnu sudėkite pomidorų sultis ir aliejų. Įpilkite pipirų, druskos ir cukraus. Mišinį užvirinkite. Tada sudėkite kopūstą.
  • Mišinį vėl užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 minučių.
    4. Mišinį vėl užvirinkite. Sumažinkite ugnį ir troškinkite 20 minučių.
  • Reklama
  • Į puodą sudėkite susmulkintą česnaką ir actą. Virkite salotas dar 5 minutes.
    5. Į puodą sudėkite susmulkintą česnaką ir actą. Virkite salotas dar 5 minutes.
  • Paruoštus kopūstus supilstykite į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Salotas visiškai atvėsinkite. Smagaus ragavimo!
    6. Paruoštus kopūstus supilstykite į sterilizuotus stiklainius ir sandariai uždarykite. Salotas visiškai atvėsinkite. Smagaus ragavimo!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai