Pomidorų padaže troškinta mėsa

Pomidorų padaže troškinta mėsa

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pomidorų padaže troškinta mėsa yra tradicinis italų patiekalas. Mėsa švelni, sultinga ir minkšta! Patiekalą labai lengva paruošti naudojant lengvai prieinamus ingredientus. Sotus ir neabejotinai aromatingas itališkos virtuvės patiekalas. Mėsa ir daržovės troškinamos ant silpnos ugnies 40-60 minučių. Rekomenduoju naudoti sezonines daržoves, žinoma, pomidorai – nepakeičiamas ingredientas. Visa kita galima pašalinti ir pridėti. Taip pat galite rinktis bet kokią mėgstamą mėsą, rekomenduoju kiaulienos nugarinę.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    350 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Šaldyti žirneliai
    250 gramų
  • Buljonas
    200 mililitrų
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Pomidorai savo sultyse
    1 puodelis (arba sutarkuokite šviežius pomidorus)
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus produktus.
    1. Paruoškite visus reikalingus produktus.
  • Smulkiai supjaustykite svogūną, supjaustykite morkas ir suberkite į puodą su žirneliais, užpilkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, išmai...
    2. Smulkiai supjaustykite svogūną, supjaustykite morkas ir suberkite į puodą su žirneliais, užpilkite porą šaukštų alyvuogių aliejaus, išmaišykite ir kepkite ant vidutinės ugnies 3 minutes.
  • Reklama
  • Mėsą supjaustykite 3 cm storio griežinėliais. Apvolioti miltuose, nukratyti perteklių.
    3. Mėsą supjaustykite 3 cm storio griežinėliais. Apvolioti miltuose, nukratyti perteklių.
  • Po 3 minučių mėsą sudėkite į daržoves, išmaišykite ir nuolat maišydami kepkite 7-10 min.
    4. Po 3 minučių mėsą sudėkite į daržoves, išmaišykite ir nuolat maišydami kepkite 7-10 min.
  • Reklama
  • Jei naudojate šviežią pomidorą, tuomet jį reikia sutarkuoti, tada sumaišyti su pomidorų pasta ir žiupsneliu cukraus.
    5. Jei naudojate šviežią pomidorą, tuomet jį reikia sutarkuoti, tada sumaišyti su pomidorų pasta ir žiupsneliu cukraus.
  • Į mėsą supilkite pomidorų mišinį, išmaišykite, supilkite sultinį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
    6. Į mėsą supilkite pomidorų mišinį, išmaišykite, supilkite sultinį ir troškinkite ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Mėsą su daržovėmis troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 40 minučių. Baigiant troškinti pasūdykite, suberkite pipirus ir įberkit...
    7. Mėsą su daržovėmis troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies apie 40 minučių. Baigiant troškinti pasūdykite, suberkite pipirus ir įberkite itališkų žolelių, išmaišykite ir kepkite neuždengę, kol padažas pasieks norimą tirštumą.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai