Pomidorai, įdaryti varške

Pomidorai, įdaryti varške

4.9 (12 įvertinimai)

10 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Varške įdaryti pomidorai – labai lengvai paruošiamas, skanus ir sveikas užkandis. Kaip rodo praktika, užkandis patinka net vaikams, kurie neabejingi varškei ir pomidorams atskirai. Varške, žolelėmis ir česnakais įdaryti pomidorai puikiai papuoš bet kokį stalą – šventinį, kasdienį ar net iškylą. Užkandis atrodo gana šventiškai. Jei pageidaujate, varškę galite pakeisti mėgstamu sūriu ir naudoti tą patį receptą įdarytiems pomidorams gaminti.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Maži pomidorai
    10 vnt
  • Varškė
    250 gramų
  • Svogūnų laiškai
    2 vnt
  • Krapai, petražolės
    pagal skonį
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Majonezas
    1~2 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškime visus ingredientus. Mums reikia mažų, tvirtų pomidorų.
    1. Paruoškime visus ingredientus. Mums reikia mažų, tvirtų pomidorų.
  • Pirmiausia paruoškime pomidorus. Aštriu peiliu nupjaukite pomidoro viršų (aš ruošiau užkandį šventiniam stalui, todėl gražiai išpjausčiau...
    2. Pirmiausia paruoškime pomidorus. Aštriu peiliu nupjaukite pomidoro viršų (aš ruošiau užkandį šventiniam stalui, todėl gražiai išpjausčiau, 60 laipsnių kampu, bet viršų galima tiesiog nupjauti horizontaliai).
  • Reklama
  • Pomidoro viršaus mums nereikia – jį galima naudoti ruošiant kitą patiekalą arba tiesiog suvalgyti.
    3. Pomidoro viršaus mums nereikia – jį galima naudoti ruošiant kitą patiekalą arba tiesiog suvalgyti.
  • Šaukštu atsargiai išimkite pomidoro turinį – sėklas su skysčiu. Pomidorų vidinės pusės mums taip pat nereikalingos, tačiau jų nereikėtų i...
    4. Šaukštu atsargiai išimkite pomidoro turinį – sėklas su skysčiu. Pomidorų vidinės pusės mums taip pat nereikalingos, tačiau jų nereikėtų išmesti – vėl ką nors paruoškite, pavyzdžiui, pomidorų padažo.
  • Reklama
  • Pomidoro viduje praktiškai neturėtų likti skysčio ir sėklų – iš tikrųjų mums tereikia krepšelio iš kietosios pomidoro dalies.
    5. Pomidoro viduje praktiškai neturėtų likti skysčio ir sėklų – iš tikrųjų mums tereikia krepšelio iš kietosios pomidoro dalies.
  • Dabar maža gudrybė - padėkite pomidorus ant popierinio rankšluosčio (tuščia puse žemyn) ir palikite, kol užsiimsime įdaru. Popierinis ran...
    6. Dabar maža gudrybė - padėkite pomidorus ant popierinio rankšluosčio (tuščia puse žemyn) ir palikite, kol užsiimsime įdaru. Popierinis rankšluostis sugers pomidoruose likusį skystį ir turėsime puikiai paruoštus pomidorų krepšelius.
  • Reklama
  • Varškę sutrinkite šakute.
    7. Varškę sutrinkite šakute.
  • Į varškę suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus.
    8. Į varškę suberkite smulkiai pjaustytus žalumynus.
  • Reklama
  • Ten išspaudžiame česnaką.
    9. Ten išspaudžiame česnaką.
  • Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų, išmaišykite.
    10. Įdėkite majonezo, druskos ir pipirų, išmaišykite.
  • Reklama
  • Arbatiniu šaukšteliu įdarome pomidorus gautu varškės mišiniu.
    11. Arbatiniu šaukšteliu įdarome pomidorus gautu varškės mišiniu.
  • Patiekite kaip užkandį. Gero apetito!
    12. Patiekite kaip užkandį. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.9/5 (12 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai