Padažas Grill

Padažas Grill

5 (2 įvertinimai)

3-4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Nuostabiai skanus, kvapnus daržovių ir sūrio padažas, kurį galima pasigaminti namuose. Šis padažas puikiai tiks prie šašlykų, keptos vištienos ar žuvies, taip pat kaip užpilas salotoms. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip picos padažas. Labai rekomenduoju pasigaminti šį padažą, jis nepaprastai skanus! Daržoves galima kepti elektrinėje kepsninėje arba ant anglių. Galite naudoti daugiau pipirų ir mažiau pomidorų arba atvirkščiai, bet pipirai padaže atlieka vieną svarbiausių vaidmenų, todėl rekomenduoju jų naudoti daugiau. Taip pat česnako, jei mėgstate, imkite daugiau. Tinka bet koks sūris, kreminis, be aštraus aromato ir priedų. Galite pagaminti daugiau šio padažo ir užšaldyti.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Saldieji raudonieji pipirai
    2~3 vnt
  • Pomidorai
    2~3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Česnakai
    1 vnt (galva)
  • Sūris
    100 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    4 šaukštai (1 arbatinis šaukštelis
  • Džiovintas raudonėlis
    1/2 šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Į kepimo indą sudėkite saldžiąsias paprikas, pomidorus, svogūnus ir česnakus, apliekite alyvuogių aliejumi. Kepkite orkaitėje „Grill“ rež...
    2. Į kepimo indą sudėkite saldžiąsias paprikas, pomidorus, svogūnus ir česnakus, apliekite alyvuogių aliejumi. Kepkite orkaitėje „Grill“ režimu 220 laipsnių temperatūroje 20 minučių.
  • Reklama
  • Kepkite iki juodo opalo, išimkite iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite 10-15 minučių.
    3. Kepkite iki juodo opalo, išimkite iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite 10-15 minučių.
  • Per šį laiką daržovės taps minkštesnės, o odelė daug lengviau nusilups.
    4. Per šį laiką daržovės taps minkštesnės, o odelė daug lengviau nusilups.
  • Reklama
  • Visoms daržovėms nulupkite odeles ir pašalinkite sėklas.
    5. Visoms daržovėms nulupkite odeles ir pašalinkite sėklas.
  • Paruoštas iškeptas daržoves sudėkite į blenderio dubenį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Supilkite alyvuogių aliejų.
    6. Paruoštas iškeptas daržoves sudėkite į blenderio dubenį, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Supilkite alyvuogių aliejų.
  • Reklama
  • Sutrinkite iki vientisos masės.
    7. Sutrinkite iki vientisos masės.
  • Gautą padažą supilkite į puodą storu dugnu, sutarkuokite sūrį, suberkite raudonėlį. Padėkite ant viryklės ir troškinkite ant silpnos ugni...
    8. Gautą padažą supilkite į puodą storu dugnu, sutarkuokite sūrį, suberkite raudonėlį. Padėkite ant viryklės ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol sūris išsilydys.
  • Reklama
  • Paruoštą padažą nukelkite nuo viryklės ir leiskite atvėsti.
    9. Paruoštą padažą nukelkite nuo viryklės ir leiskite atvėsti.
  • Patiekite su mėsa, žuvimi ar daržovėmis. Skanaus!
    10. Patiekite su mėsa, žuvimi ar daržovėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai