Sultingi čeburekai
5 (3 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kaip turėtų atrodyti tikras čeburekas? Gali kilti ginčų dėl tešlos, bet visiems patinka tas pats įdaras. Jis turi būti sultingas, kad įkandus ištekėtų kvapnios sultys. Apskritai, kaip ir recepte. Jūs tikrai negalite valgyti tokio patiekalo, kai laikotės dietos. Todėl mano vyras, nebijodamas dėl figūros, juos myli, kaip ir daugumą vyrų. Tokie naminiai pyragaičiai yra daug skanesni nei parduotuvėje pirkti, nes jie patiekiami karšti, o jūs tikrai žinote visus naudojamus ingredientus, esate tikri dėl jų kokybės.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa500 gramų
-
Miltai400 gramų
-
Kefyras250 mililitrų
-
Aliejus300 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pusę miltų persijokite į dubenį. Įdėkite kiaušinį ir druską. Išmaišykite mišinį.
-
2. Tada supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Į masę pabarstykite miltus, kad išminkytumėte elastingą tešlą. Tik nepersistenkite, kad tešla netaptų labai kieta. Palikite 20 minučių po rankšluosčiu kambaryje.
-
4. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
-
Reklama
-
5. Į faršą sudėkite svogūną. Pasūdykite ir pipiruokite. Kruopščiai išmaišykite.
-
6. Tada į faršą įpilkite vandens, kad būtų sultinga.
-
Reklama
-
7. Padalinkite tešlą į 2 lygias dalis. Kiekvieną supjaustykite į 5 dalis.
-
8. Iš tešlos gabalėlių iškočiokite plonus apskritimus. Išdėliokite 2 valgomus šaukštus maltos mėsos, nuo vienos dalies atsitraukdami 2 cm nuo krašto.
-
Reklama
-
9. Pritvirtinkite pyragus išilgai krašto. Galite padaryti gražius pjūvius.
-
10. Keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų. Įdėkite 2 čeburekus.
-
Reklama
-
11. Kepkite čeburekus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama