Sultingi čeburekai

Sultingi čeburekai

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kaip turėtų atrodyti tikras čeburekas? Gali kilti ginčų dėl tešlos, bet visiems patinka tas pats įdaras. Jis turi būti sultingas, kad įkandus ištekėtų kvapnios sultys. Apskritai, kaip ir recepte. Jūs tikrai negalite valgyti tokio patiekalo, kai laikotės dietos. Todėl mano vyras, nebijodamas dėl figūros, juos myli, kaip ir daugumą vyrų. Tokie naminiai pyragaičiai yra daug skanesni nei parduotuvėje pirkti, nes jie patiekiami karšti, o jūs tikrai žinote visus naudojamus ingredientus, esate tikri dėl jų kokybės.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Miltai
    400 gramų
  • Kefyras
    250 mililitrų
  • Aliejus
    300 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pusę miltų persijokite į dubenį. Įdėkite kiaušinį ir druską. Išmaišykite mišinį.
    1. Pusę miltų persijokite į dubenį. Įdėkite kiaušinį ir druską. Išmaišykite mišinį.
  • Tada supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.
    2. Tada supilkite kefyrą ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Į masę pabarstykite miltus, kad išminkytumėte elastingą tešlą. Tik nepersistenkite, kad tešla netaptų labai kieta. Palikite 20 minučių po...
    3. Į masę pabarstykite miltus, kad išminkytumėte elastingą tešlą. Tik nepersistenkite, kad tešla netaptų labai kieta. Palikite 20 minučių po rankšluosčiu kambaryje.
  • Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
    4. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
  • Reklama
  • Į faršą sudėkite svogūną. Pasūdykite ir pipiruokite. Kruopščiai išmaišykite.
    5. Į faršą sudėkite svogūną. Pasūdykite ir pipiruokite. Kruopščiai išmaišykite.
  • Tada į faršą įpilkite vandens, kad būtų sultinga.
    6. Tada į faršą įpilkite vandens, kad būtų sultinga.
  • Reklama
  • Padalinkite tešlą į 2 lygias dalis. Kiekvieną supjaustykite į 5 dalis.
    7. Padalinkite tešlą į 2 lygias dalis. Kiekvieną supjaustykite į 5 dalis.
  • Iš tešlos gabalėlių iškočiokite plonus apskritimus. Išdėliokite 2 valgomus šaukštus maltos mėsos, nuo vienos dalies atsitraukdami 2 cm nu...
    8. Iš tešlos gabalėlių iškočiokite plonus apskritimus. Išdėliokite 2 valgomus šaukštus maltos mėsos, nuo vienos dalies atsitraukdami 2 cm nuo krašto.
  • Reklama
  • Pritvirtinkite pyragus išilgai krašto. Galite padaryti gražius pjūvius.
    9. Pritvirtinkite pyragus išilgai krašto. Galite padaryti gražius pjūvius.
  • Keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų. Įdėkite 2 čeburekus.
    10. Keptuvėje storu dugnu įkaitinkite aliejų. Įdėkite 2 čeburekus.
  • Reklama
  • Kepkite čeburekus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    11. Kepkite čeburekus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai