Kotletai su kumpiu ir sūriu

Kotletai su kumpiu ir sūriu

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šie kotletai nėra paprasti, bet su skania staigmena – kvapniu kumpiu ir švelniu sūriu. Ar įmanoma atsisakyti malonumo valgyti tokius nuostabius kotletus? Kotletai visada buvo patiekalas numeris vienas ant mūsų stalo, turite pripažinti, nes jei yra kotletai, vakarienė išeis puiki. Tačiau jų paruošimo būdų ir receptų yra nemažai, tiek paprastų, tiek sudėtingesnių, ir šiandien aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti kotletus su kumpiu ir sūriu. Patikėkite, šis patiekalas tikrai vertas jūsų dėmesio, nes jis ne tik labai skanus, bet ir nuostabus. Iš sveikų mėsos gabalėlių gaminsime naminius kumpio ir sūrio kotletus, o į vidų įdėsime skanią staigmeną - būsite nustebinti galutiniu rezultatu.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    800 gramų
  • Kumpis
    130~150 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (arba sviestas)
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia mėsą supjaustome gana plonais griežinėliais.
    1. Pirmiausia mėsą supjaustome gana plonais griežinėliais.
  • [img=2]Tada kiekvieną gabalėlį reikia gerai išmušti. /img]
  • Reklama
  • Baigę plakti kiaulieną, kumpį ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
    3. Baigę plakti kiaulieną, kumpį ir sūrį supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Dabar kiekvieną kiaulienos gabaliuką pabarstome druska ir maltais pipirais, uždedame po gabalėlį kumpio ir sūrio.
    4. Dabar kiekvieną kiaulienos gabaliuką pabarstome druska ir maltais pipirais, uždedame po gabalėlį kumpio ir sūrio.
  • Reklama
  • Tada suvyniojame. Tai daryti reikia labai atsargiai, kad įdaras neišlįstų iš kotletų, todėl visas skylutes sandariai uždarome smulkiais m...
    5. Tada suvyniojame. Tai daryti reikia labai atsargiai, kad įdaras neišlįstų iš kotletų, todėl visas skylutes sandariai uždarome smulkiais mėsos gabalėliais.
  • Taip formuojame kotletus, kol baigsis mėsa ir įdaras.
    6. Taip formuojame kotletus, kol baigsis mėsa ir įdaras.
  • Reklama
  • Toliau mažame dubenyje išplakite kiaušinius.
    7. Toliau mažame dubenyje išplakite kiaušinius.
  • Į atskirą lėkštę suberkite džiūvėsėlius.
    8. Į atskirą lėkštę suberkite džiūvėsėlius.
  • Reklama
  • Dabar paeiliui imame kotletus ir pamerkiame iš pradžių į kiaušinį, paskui į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinį ir džiūvėsėlius, taip plutelė bu...
    9. Dabar paeiliui imame kotletus ir pamerkiame iš pradžių į kiaušinį, paskui į džiūvėsėlius, vėl į kiaušinį ir džiūvėsėlius, taip plutelė bus storesnė.
  • Keptuvę dedame ant ugnies ir įkaitiname joje aliejų arba sviestą. Kotletus aptepame įkaitintame aliejuje ir iš pradžių kepame ant stiprio...
    10. Keptuvę dedame ant ugnies ir įkaitiname joje aliejų arba sviestą. Kotletus aptepame įkaitintame aliejuje ir iš pradžių kepame ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos, o po to troškiname ant silpnos ugnies. Pasibaigus kotletams, galima porai minučių pašauti į įkaitintą orkaitę arba į keptuvę įpilti truputį vandens ir troškinti kotletus po dangčiu 4-5 minutes, kol iškeps.
  • Reklama
  • Gero apetito visiems!
    11. Gero apetito visiems!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai