Dešrelės riestainiuose
4.3 (13 įvertinimai)
20 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Noriu jums pasiūlyti labai įdomų ir neįtikėtinai skanų patiekalą, kurį galima pagaminti iš paprastų riestainių ir dešrelių. Nustebsite, kaip lengva jį paruošti ir kaip gražiai atrodo. Dešrelių gaminimo riestainiuose receptas yra tiesiog nuostabus, nes visi jame esantys ingredientai yra ekonomiški, o patiekalo skonis ir išvaizda – puiki. Apskritai man labai patinka tokie receptai, kuriuose be ypatingų problemų ir skanėstų gauname puikų rezultatą, o šis patiekalas yra geriausias to pavyzdys.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės5~6 vnt
-
Riestainiai140~150 vnt (7 vnt kiekvienam dešrelės ketvirčiui)
-
Pienas1 litras
-
Kietasis sūris150~200 gramų
-
Majonezas150 gramų
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iš pradžių riestainius dedame į dubenį ir užpilame trupučiu pasūdytu pienu, paliekame riestainius 15-20 minučių mirkti. Kiekvieną dešrelę perpjauname išilgai į keturias dalis ir, kai riestainiai išmirksta, ant kiekvieno ketvirčio suveriame po 7 riestainius.
-
2. Kepimo skardą sutepame nedideliu kiekiu augalinio aliejaus ir sudedame dešreles.
-
Reklama
-
3. Dabar sūrį supjaustome nedideliais gabaliukais (galite tarkuoti) ir dedame ant dešrelių.
-
4. Patepkite majonezu pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Kepimo skardą dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame dešreles riestainiuose 20-25 minutes iki auksinės rudos spalvos.
-
6. Gero apetito visiems!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (13 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama