Naminis paštetas
3.5 (20 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Yra daugybė naminio pašteto gaminimo receptų. Galite paruošti per vieną valandą. Rinkitės bet kokias kepenėles, bet jei turite mažai laiko, naudokite vištienos. Daugelis iš mūsų mėgsta naminį paštetą pagal klasikinį receptą ir dažniausiai perkame jį parduotuvėse. Tiesą sakant, galite jį paruošti per vieną valandą ir visiškai skirtingais būdais. Pabandykite atkreipti dėmesį į šį receptą, nes jis labai paprastas, o patiekalas labai skanus.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kepenys800 gramų
-
Morkos2 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Sviestas40 gramų
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kaip žinia, kepenys – ne tik labai sveikas produktas, bet ir gausu cholesterolio. Štai kodėl riebalų į jį geriau nedėti. Galite naudoti bet kokias kepenėles, bet norėdami greičiau paruošti patiekalą, galite naudoti vištieną.
-
2. Kepenėles supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite virti. Tai užtruks ne ilgiau kaip 25 minutes.
-
Reklama
-
3. Jei gaminate lėtoje viryklėje, visus ingredientus galite sudėti į indą, įpilti kelias stiklines vandens ir pasirinkti režimą „Troškinimas“, laikas - 25 min.
-
4. Jei pasirinkote pirmąjį būdą, tada, kol kepenys verda, geriau pakepinkite svogūnus ir morkas. Po to išvirtas kepenėles ir daržoves sumaišykite blenderio dubenyje, sudėkite sviestą, druską ir viską sutrinkite blenderiu.
-
Reklama
-
5. Štai ir viskas – naminis paštetas pagal klasikinį receptą paruoštas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (20 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama