Migdolų duona
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei laikotės ketogeninės dietos arba tiesiog norite sumažinti angliavandenių kiekį, pabandykite pasigaminti šią minkštą migdolų miltų riešutų duoną. Keto duona iš migdolų miltų džiugina traškia plutele ir minkštu viduriu. Galite mėgautis šiltu, tiesiai iš orkaitės, galite duoną užšaldyti, atitirpinti ir tada pasigaminti puikų skrebutį.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Migdolų miltai150 gramų
-
Sviestas30 gramų
-
Alyvuogių aliejus30 mililitrų
-
Grietinė100 gramų (didelio riebumo)
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Psyllium15 gramų
-
Kepimo milteliai15 gramų
-
Jūros druska1 arbatinis šaukštelis
-
Sėklos1/2 arbatinio šaukštelio (sezamo ir linų)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus migdolų miltų duonai gaminti.
-
2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite šluotele.
-
Reklama
-
3. Įpilkite grietinės, lydyto sviesto ir alyvuogių aliejaus. Sumaišykite visus ingredientus.
-
4. Supilkite psyllium.
-
Reklama
-
5. Suberkite migdolų miltus ir kepimo miltelius.
-
6. Masę gerai išmaišykite ir palikite ant virtuvės stalo 10 minučių, kad psyllium šiek tiek išbrinktų.
-
Reklama
-
7. Tešlą perkelkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Pabarstykite linų sėklomis ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
-
8. Išimkite gatavą duoną iš orkaitės, atsargiai išimkite iš formos ir leiskite atvėsti.
-
Reklama
-
9. Skani ir sveika migdolų duona paruošta! Patiekite su tuo, kas jums patinka. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama