Migdolų duona

Migdolų duona

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jei laikotės ketogeninės dietos arba tiesiog norite sumažinti angliavandenių kiekį, pabandykite pasigaminti šią minkštą migdolų miltų riešutų duoną. Keto duona iš migdolų miltų džiugina traškia plutele ir minkštu viduriu. Galite mėgautis šiltu, tiesiai iš orkaitės, galite duoną užšaldyti, atitirpinti ir tada pasigaminti puikų skrebutį.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Migdolų miltai
    150 gramų
  • Sviestas
    30 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    30 mililitrų
  • Grietinė
    100 gramų (didelio riebumo)
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Psyllium
    15 gramų
  • Kepimo milteliai
    15 gramų
  • Jūros druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sėklos
    1/2 arbatinio šaukštelio (sezamo ir linų)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus migdolų miltų duonai gaminti.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus migdolų miltų duonai gaminti.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite šluotele.
    2. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Įpilkite grietinės, lydyto sviesto ir alyvuogių aliejaus. Sumaišykite visus ingredientus.
    3. Įpilkite grietinės, lydyto sviesto ir alyvuogių aliejaus. Sumaišykite visus ingredientus.
  • Supilkite psyllium.
    4. Supilkite psyllium.
  • Reklama
  • Suberkite migdolų miltus ir kepimo miltelius.
    5. Suberkite migdolų miltus ir kepimo miltelius.
  • Masę gerai išmaišykite ir palikite ant virtuvės stalo 10 minučių, kad psyllium šiek tiek išbrinktų.
    6. Masę gerai išmaišykite ir palikite ant virtuvės stalo 10 minučių, kad psyllium šiek tiek išbrinktų.
  • Reklama
  • Tešlą perkelkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Pabarstykite linų sėklomis ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 3...
    7. Tešlą perkelkite į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Pabarstykite linų sėklomis ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35-40 minučių.
  • Išimkite gatavą duoną iš orkaitės, atsargiai išimkite iš formos ir leiskite atvėsti.
    8. Išimkite gatavą duoną iš orkaitės, atsargiai išimkite iš formos ir leiskite atvėsti.
  • Reklama
  • Skani ir sveika migdolų duona paruošta! Patiekite su tuo, kas jums patinka. Gero apetito!
    9. Skani ir sveika migdolų duona paruošta! Patiekite su tuo, kas jums patinka. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai