Mėsos suktinukai su raugintais agurkais
4.1 (23 įvertinimai)
3-4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Receptui naudokite kiaulieną, o į įdarą įdėkite kvapnių marinuotų agurkų ir sūrio. Iškepus mėsos suktinukai būna minkšti ir sultingi. Mėsos suktinukai su raugintais agurkais yra aštrūs ir kvapnūs. Receptui naudokite kiaulienos minkštimą, o įdarui imkite marinuotų agurkų, sūrio ir šiek tiek česnako, kad būtų aštrumo. Labai lengvas ir paprastas, bet ne prastas receptas, kuris patiks jums ir jūsų šeimai.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena350 gramų
-
Marinuoti agurkai150 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Sūris90 gramų (kietas)
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Kvietiniai miltai2 šaukštai
-
Augalinis aliejus50 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kiaulieną supjaustykite ir plonai išmuškite, pabarstykite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Sūrį ir marinuotus agurkus supjaustykite juostelėmis.
-
4. Ant mėsos uždėkite agurko ir sūrio juosteles, dar uždėkite smulkinto česnako.
-
Reklama
-
5. Mėsą susukite.
-
6. Suktinukus apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
7. Pamirkykite plaktuose kiaušiniuose.
-
8. Apkepkite suktinukus keptuvėje su aliejumi, iš pradžių ant stiprios ugnies 2-3 minutes, tada sumažinkite liepsną ir kepkite po dangčiu dar 15-20 minučių. Štai ir paruošta.
-
Reklama
-
9. Patiekite iš karto.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama