Kiaulienos sprandinė tešloje
4.4 (7 įvertinimai)
3 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Sultingos kiaulienos kepimas traškioje tešloje. Vakarienei ar pietums noriu parodyti kiaulienos sprandinės tešloje receptą. Norint, kad mėsos gabalėliai būtų minkšti, svarbu pasirinkti gerą mėsą. Todėl savo patiekalui paruošti imame gerą kiaulienos sprandinės gabalėlį, gal net su lašiniais. Kepsnelius mėgstu daryti storesnius, tik reikia stipriau pamušti. Bet taip mėsa bus sultinga ir ne sausa. Tešlą galima gaminti įvairiai, aš dažniausiai mėgstu naudoti kiaušinius.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulieną nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.
-
2. Gerai išmuškite, įberkite druskos ir pipirų.
-
Reklama
-
3. Taip pat galite apšlakstyti šiek tiek citrinos sulčių. Mėsą atidėkite į šalį. Kol pagaminsite tešlą.
-
4. Kiaušinį išplakite su prieskoniais, berkite miltus, kol gausite norimą konsistenciją. Man ši tešla yra kaip blynų. Įkaitinkite keptuvę ir kiekvieną mėsos gabalėlį kruopščiai pamerkite į tešlą.
-
Reklama
-
5. Galite apvolioti džiūvėsėliuose – tada iš tikrųjų atrodys kaip grynuoliai. Kepkite karštoje keptuvėje iš abiejų pusių po 7-10 minučių, kol taps auksinės rudos spalvos.
-
6. Taip gausite kiaulienos sprandinę tešloje. Galima patiekti su bulvių koše, ryžiais ar daržovėmis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.4/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama