Kiaulienos guliašas su grietinėle
4.1 (8 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Guliašą paruošti lengva ir paprasta, visi ingredientai žinomi, o gaminant reikės įdėti labai mažai pastangų. Šis guliašas puikiai tinka prie bet kokių garnyrų. Dėl to, kad guliašas yra skanus ir tirštas padažas, šis patiekalas mano šeimoje labai populiarus ir ruošiamas gana dažnai. Kiaulienos guliašo su grietinėle receptas yra gana paprastas. Jūsų šeimai tikrai patiks sultinga mėsa su subtiliu kreminiu padažu – paruoškite jiems šį guliašą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena700 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Miltai2 šaukštai
-
Grietinėlė100 mililitrų (33% riebumo)
-
Kečupas2~3 šaukštai
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai1~2 žiupsneliai
-
Aliejus3~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaulienos minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant jo sudėkite kiaulienos gabalėlius.
-
4. Mėsos gabalėliams pradėjus ruduoti, į mėsą suberkite svogūnus. Išmaišykite ir kepkite 7-8 minutes ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
5. Dabar į mėsą ir svogūnus įpilkite maždaug pusę stiklinės vandens, uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 40 minučių.
-
6. Mėsa beveik paruošta, įdėkite miltų, druskos ir pipirų. Įpilkite grietinėlės ir kečupo. Jei turite riebios grietinėlės, įpilkite šiek tiek vandens.
-
Reklama
-
7. Viską išmaišyti ir užvirti. Leiskite guliašui troškintis apie 5 minutes. Paragaukite, jei reikia, įberkite druskos.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama