Kiaulienos guliašas su grietinėle

Kiaulienos guliašas su grietinėle

4.1 (8 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Guliašą paruošti lengva ir paprasta, visi ingredientai žinomi, o gaminant reikės įdėti labai mažai pastangų. Šis guliašas puikiai tinka prie bet kokių garnyrų. Dėl to, kad guliašas yra skanus ir tirštas padažas, šis patiekalas mano šeimoje labai populiarus ir ruošiamas gana dažnai. Kiaulienos guliašo su grietinėle receptas yra gana paprastas. Jūsų šeimai tikrai patiks sultinga mėsa su subtiliu kreminiu padažu – paruoškite jiems šį guliašą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    100 mililitrų (33% riebumo)
  • Kečupas
    2~3 šaukštai
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1~2 žiupsneliai
  • Aliejus
    3~4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulienos minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
    1. Kiaulienos minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant jo sudėkite kiaulienos gabalėlius.
    3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir ant jo sudėkite kiaulienos gabalėlius.
  • Mėsos gabalėliams pradėjus ruduoti, į mėsą suberkite svogūnus. Išmaišykite ir kepkite 7-8 minutes ant vidutinės ugnies.
    4. Mėsos gabalėliams pradėjus ruduoti, į mėsą suberkite svogūnus. Išmaišykite ir kepkite 7-8 minutes ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Dabar į mėsą ir svogūnus įpilkite maždaug pusę stiklinės vandens, uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 40 minučių.
    5. Dabar į mėsą ir svogūnus įpilkite maždaug pusę stiklinės vandens, uždarykite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 40 minučių.
  • Mėsa beveik paruošta, įdėkite miltų, druskos ir pipirų. Įpilkite grietinėlės ir kečupo. Jei turite riebios grietinėlės, įpilkite šiek tie...
    6. Mėsa beveik paruošta, įdėkite miltų, druskos ir pipirų. Įpilkite grietinėlės ir kečupo. Jei turite riebios grietinėlės, įpilkite šiek tiek vandens.
  • Reklama
  • Viską išmaišyti ir užvirti. Leiskite guliašui troškintis apie 5 minutes. Paragaukite, jei reikia, įberkite druskos.
    7. Viską išmaišyti ir užvirti. Leiskite guliašui troškintis apie 5 minutes. Paragaukite, jei reikia, įberkite druskos.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai