Braškių uogienė su bananais

Braškių uogienė su bananais

2.8 (6 įvertinimai)

5 Porcijos
25 val.

Apie receptą

Siūlau išvirti skanią uogienę su bananais. Dėl to uogienė tampa ne tik tiršta, bet ir neįprasto skonio. Braškes uogienei rinkitės vidutinio dydžio, tankias ir gerai sunokusias. Bananai turi būti nepernokę, tankūs. Naudokite mažus bananus, jie yra saldesni ir kvapnesni. Uogienę laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Braškės
    500 gramų
  • Cukrus
    500 gramų
  • Bananai
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Rūšiuokite uogas, nuplaukite ir nusausinkite. Nuo braškių nuimkite uodegas, pabarstykite cukrumi ir palikite 12 valandų, kad uogos išsisk...
    2. Rūšiuokite uogas, nuplaukite ir nusausinkite. Nuo braškių nuimkite uodegas, pabarstykite cukrumi ir palikite 12 valandų, kad uogos išsiskirtų sultis.
  • Reklama
  • Braškes ir cukrų užvirinkite ant vidutinės ugnies ir sumažinkite ugnį. Uogienę virkite 5 minutes. Uogienę nukelkite nuo ugnies ir palikit...
    3. Braškes ir cukrų užvirinkite ant vidutinės ugnies ir sumažinkite ugnį. Uogienę virkite 5 minutes. Uogienę nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti 6 valandas. Vėl užvirkite, troškinkite 5 minutes ir vėl palikite 6 valandas.
  • Uogienę užvirinkite, suberkite banano griežinėlius, išmaišykite.
    4. Uogienę užvirinkite, suberkite banano griežinėlius, išmaišykite.
  • Reklama
  • Uogienę virkite 25 minutes.
    5. Uogienę virkite 25 minutes.
  • Paruoštą uogienę išdėliokite į sterilizuotus sausus stiklainius ir leiskite visiškai atvėsti. Uogienę sandariai uždarykite ir laikykite.
    6. Paruoštą uogienę išdėliokite į sterilizuotus sausus stiklainius ir leiskite visiškai atvėsti. Uogienę sandariai uždarykite ir laikykite.
  • Reklama
  • Linksmų pasiruošimų!
    7. Linksmų pasiruošimų!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 2.8/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai