Braškių uogienė su bananais
2.8 (6 įvertinimai)
5 Porcijos
25 val.
Apie receptą
Siūlau išvirti skanią uogienę su bananais. Dėl to uogienė tampa ne tik tiršta, bet ir neįprasto skonio. Braškes uogienei rinkitės vidutinio dydžio, tankias ir gerai sunokusias. Bananai turi būti nepernokę, tankūs. Naudokite mažus bananus, jie yra saldesni ir kvapnesni. Uogienę laikykite sausoje ir vėsioje vietoje.
Paskirtis: Uogienių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Uogos /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Braškės500 gramų
-
Cukrus500 gramų
-
Bananai2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Rūšiuokite uogas, nuplaukite ir nusausinkite. Nuo braškių nuimkite uodegas, pabarstykite cukrumi ir palikite 12 valandų, kad uogos išsiskirtų sultis.
-
Reklama
-
3. Braškes ir cukrų užvirinkite ant vidutinės ugnies ir sumažinkite ugnį. Uogienę virkite 5 minutes. Uogienę nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti 6 valandas. Vėl užvirkite, troškinkite 5 minutes ir vėl palikite 6 valandas.
-
4. Uogienę užvirinkite, suberkite banano griežinėlius, išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Uogienę virkite 25 minutes.
-
6. Paruoštą uogienę išdėliokite į sterilizuotus sausus stiklainius ir leiskite visiškai atvėsti. Uogienę sandariai uždarykite ir laikykite.
-
Reklama
-
7. Linksmų pasiruošimų!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 2.8/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama