Žuvies kotletai su morkomis

Žuvies kotletai su morkomis

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Šie kotletai - ne tik skanus, bet ir naudingas pasirinkimas šeimos pietums ar vakarienei. Jie gaminami lengvai ir greitai, todėl su jais susitvarkys bet kuri šeimininkė. Gaminkite su meile ir džiuginkite savo artimuosius! Siūlau paruošti nuostabius žuvies maltinukus su morkomis - jos suteikia sultingumo, švelnumo ir ypatingo aromato. Faršą galima naudoti iš bet kokios žuvies, tačiau jei norite, kad morkos būtų mažiau pastebimos, rinkitės faršą iš raudonos žuvies. Puikiai apkepinti keptuvėje, jie tampa traškūs išorėje ir minkšti viduje. Patiekite su mėgstamu garnyru arba šviežių daržovių salotomis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Faršas iš žuvies
    500 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Morka
    100 gramų
  • Svogūnas
    60 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Morką ir svogūną nulupkite, nupjaukite galiukus ir gerai nuplaukite. Kiaušinį taip pat nuplaukit...
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus. Morką ir svogūną nulupkite, nupjaukite galiukus ir gerai nuplaukite. Kiaušinį taip pat nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Į dubenį sudėkite žuvies faršą ir įmuškite kiaušinį.
    2. Į dubenį sudėkite žuvies faršą ir įmuškite kiaušinį.
  • Reklama
  • Svogūną susmulkinkite bet kuriuo patogiu būdu - aš tiesiog sutarkuoju stambia tarka. Sudėkite svogūną į faršą su kiaušiniu.
    3. Svogūną susmulkinkite bet kuriuo patogiu būdu - aš tiesiog sutarkuoju stambia tarka. Sudėkite svogūną į faršą su kiaušiniu.
  • Morką sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka ir įdėkite į dubenį.
    4. Morką sutarkuokite smulkia arba vidutine tarka ir įdėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite. Dabar reikėtų išminkyti faršą, kad taptų tvirtesnis: surinkite faršą į saują, pakelki...
    5. Pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite. Dabar reikėtų išminkyti faršą, kad taptų tvirtesnis: surinkite faršą į saują, pakelkite virš dubens ir meskite atgal. Pakartokite tai 10-15 kartų.
  • Padalykite faršą į vienodas dalis ir drėgnomis rankomis formuokite kotletus. Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų ant vidutinės ugnies. ...
    6. Padalykite faršą į vienodas dalis ir drėgnomis rankomis formuokite kotletus. Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų ant vidutinės ugnies. Jei norite, galite įdėti truputį sviesto. Apvoliokite kotletus miltuose ir sudėkite į įkaitintą aliejų.
  • Reklama
  • Kepkite kotletus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės plutelės ir pilno jų iškepimo. Tai užtruks maždaug po 5 minutes iš kie...
    7. Kepkite kotletus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės plutelės ir pilno jų iškepimo. Tai užtruks maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Iškepusius kotletus nuimkite nuo ugnies ir iškart patiekite su bet kokiu garnyru.
  • Žuvies kotletai su morkomis paruošti. Skanaus!
    8. Žuvies kotletai su morkomis paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai