Spurgos
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei norite kažko saldaus, skanaus ir be ypatingų problemų, tai šis receptas kaip tik apie tai. Spurgos yra purios, neįtikėtinai skanios ir gali būti patiekiamos su bet kuo. Šio recepto privalumas yra tas, kad visus ingredientus sumaišote ir tešlą maišote šaukštu, todėl tikrai nereikės susitepti rankų. Receptas toks paprastas, kad su juo susidoros net visiškai nepatyręs (bet suaugęs!) virėjas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai200 gramų
-
Kefyras250
-
Cukrus60 gramų
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
-
Druska1/2 arbatinio šaukštelio
-
Aliejus400 mililitrų (gruzdinimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Visą kefyrą supilkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite su šluotele.
-
Reklama
-
3. Įpilkite cukraus, druskos. Sumaišykite su šluotele.
-
4. Išsijokite visus miltus, suberkite soda.
-
Reklama
-
5. Užminkykite tešlą, kurios konsistencija panaši į tirštą blynų tešlą.
-
6. Paruošta tešla pripildykite konditerinį maišelį be antgalio.
-
Reklama
-
7. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Nupjaukite konditerinio maišelio su tešla galiuką ir atsargiai įspauskite „dešreles“ į įkaitintą aliejų. Kepkite spurgas iki auksinės rudos spalvos. Tada naudokite kiaurasamtį, spurgas išimkite iš aliejaus, padėkite ant popierinio rankšluosčio, pašalindami aliejaus perteklių.
-
8. Paruoštas spurgas šiek tiek atvėsinkite, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama