Spurgos

Spurgos

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei norite kažko saldaus, skanaus ir be ypatingų problemų, tai šis receptas kaip tik apie tai. Spurgos yra purios, neįtikėtinai skanios ir gali būti patiekiamos su bet kuo. Šio recepto privalumas yra tas, kad visus ingredientus sumaišote ir tešlą maišote šaukštu, todėl tikrai nereikės susitepti rankų. Receptas toks paprastas, kad su juo susidoros net visiškai nepatyręs (bet suaugęs!) virėjas.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    200 gramų
  • Kefyras
    250
  • Cukrus
    60 gramų
  • Soda
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus
    400 mililitrų (gruzdinimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Visą kefyrą supilkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite su šluotele.
    2. Visą kefyrą supilkite į dubenį ir įmuškite kiaušinį. Sumaišykite su šluotele.
  • Reklama
  • Įpilkite cukraus, druskos. Sumaišykite su šluotele.
    3. Įpilkite cukraus, druskos. Sumaišykite su šluotele.
  • Išsijokite visus miltus, suberkite soda.
    4. Išsijokite visus miltus, suberkite soda.
  • Reklama
  • Užminkykite tešlą, kurios konsistencija panaši į tirštą blynų tešlą.
    5. Užminkykite tešlą, kurios konsistencija panaši į tirštą blynų tešlą.
  • Paruošta tešla pripildykite konditerinį maišelį be antgalio.
    6. Paruošta tešla pripildykite konditerinį maišelį be antgalio.
  • Reklama
  • Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Nupjaukite konditerinio maišelio su tešla galiuką ir atsargiai įs...
    7. Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelį kiekį augalinio aliejaus. Nupjaukite konditerinio maišelio su tešla galiuką ir atsargiai įspauskite „dešreles“ į įkaitintą aliejų. Kepkite spurgas iki auksinės rudos spalvos. Tada naudokite kiaurasamtį, spurgas išimkite iš aliejaus, padėkite ant popierinio rankšluosčio, pašalindami aliejaus perteklių.
  • Paruoštas spurgas šiek tiek atvėsinkite, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    8. Paruoštas spurgas šiek tiek atvėsinkite, jei norite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai