Varškės pyragas su kriaušėmis

Varškės pyragas su kriaušėmis

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Atkreipiu jūsų dėmesį į paprastą varškės pyrago su kriaušėmis receptą. Minkštos varškės tešlos derinys su aromatingomis sultingomis kriaušėmis ir cinamonu tikrai patiks visiems naminių kepinių mėgėjams! Tešla gaunasi puiki - labai minkšta, bet tuo pat metu tanki ir sunki. Kad pyragas būtų tikrai skanus ir sultingas, naudokite prinokusias minkštas kriaušes! Cinamonas, žinoma. Jo dėti nebūtina, bet kriaušėms suteikia ypatingo skonio, todėl visada naudoju. Ir puikiai dera su varške. Taigi, varškės pyrago su kriauše receptas!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    250 gramų
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Cukrus
    5 šaukštai
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    1.25 stiklinės
  • Kriaušės
    3~4 vnt
  • Vanilinis cukrus
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cinamonas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sviestą sutrinkite su cukrumi.
    1. Sviestą sutrinkite su cukrumi.
  • Atskirkite trynį nuo baltymo. Išplakti kiaušinių baltymus.
    2. Atskirkite trynį nuo baltymo. Išplakti kiaušinių baltymus.
  • Reklama
  • Į varškę įpilkite trynio ir gerai išmaišykite.
    3. Į varškę įpilkite trynio ir gerai išmaišykite.
  • Įpilkite išplaktą kiaušinio baltymą ir išmaišykite.
    4. Įpilkite išplaktą kiaušinio baltymą ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Sviestą sumaišykite su cukrumi ir varške, įdėkite sodos, išmaišykite.
    5. Sviestą sumaišykite su cukrumi ir varške, įdėkite sodos, išmaišykite.
  • Miltus persijokite, suberkite vanilinį cukrų, cinamoną ir vėl išmaišykite iki vientisos masės. Teks daug maišyti, bet verta, patikėkite!
    6. Miltus persijokite, suberkite vanilinį cukrų, cinamoną ir vėl išmaišykite iki vientisos masės. Teks daug maišyti, bet verta, patikėkite!
  • Reklama
  • Tešlą dėkite į riebalais išteptą skardą.
    7. Tešlą dėkite į riebalais išteptą skardą.
  • Ant tešlos viršaus dėkite kriaušių griežinėlius.
    8. Ant tešlos viršaus dėkite kriaušių griežinėlius.
  • Reklama
  • Kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Pyragą šiek tiek atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    9. Kepame iki 180C įkaitintoje orkaitėje 30-40 min. Pyragą šiek tiek atvėsinkite, pabarstykite cukraus pudra ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai