Kijevo kotletai
3.7 (4 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Tai kulinarinio meno standartas ir viršūnė, kurį prisimename iš vaikystės. Būtent pagal šį receptą Kijevo kotletai buvo ruošiami visose buvusios Sovietų Sąjungos maitinimo įstaigose. Pažįstamas patiekalas, pažįstamas skonis. Pradėkime nuo mėsos: krūtinėlę perpjaukite per pusę ir gerai išplakite. Paruoškite tešlą ir kiaušinių tešlą. Padarykite įdarą iš sviesto ir žolelių. Ant mėsos gabalo uždėkite šiek tiek įdaro ir susukite į vyniotinį, sandariai užkimšdami kraštelius, apkepkite ir apkepkite iš visų pusių keptuvėje. Patiekite karštą ant stalo. Gero apetito!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Džiūvėsėliai200 gramų
-
Vištos krūtinėlė400g
-
Sviestas50 gramų
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Žalumynai1 vnt
-
Aliejuspagal poreikį
-
Druska, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Vištienos krūtinėlę perpjaukite į dvi dalis ir gerai išplakite.
-
2. Paruoškite džiūvėsėlius, išplaktus kiaušinius su žiupsneliu druskos ir pipirų bei įdarą kotletams iš šaldyto sviesto ir kapotų žolelių.
-
Reklama
-
3. Ant mėsos gabalo uždėkite šiek tiek įdaro ir susukite jį į ritinėlį, sandariai uždarykite kraštus.
-
4. Kotletą du kartus panardinkite į kiaušinių plakinį ir džiūvėsėlius.
-
Reklama
-
5. Ir kepkite iš visų pusių augaliniame aliejuje. Pageidautina kepti giliai, bet galima ir įprastoje keptuvėje. Patiekite karštą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.7/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama