Kijevo kotletai

Kijevo kotletai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Tai kulinarinio meno standartas ir viršūnė, kurį prisimename iš vaikystės. Būtent pagal šį receptą Kijevo kotletai buvo ruošiami visose buvusios Sovietų Sąjungos maitinimo įstaigose. Pažįstamas patiekalas, pažįstamas skonis. Pradėkime nuo mėsos: krūtinėlę perpjaukite per pusę ir gerai išplakite. Paruoškite tešlą ir kiaušinių tešlą. Padarykite įdarą iš sviesto ir žolelių. Ant mėsos gabalo uždėkite šiek tiek įdaro ir susukite į vyniotinį, sandariai užkimšdami kraštelius, apkepkite ir apkepkite iš visų pusių keptuvėje. Patiekite karštą ant stalo. Gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiūvėsėliai
    200 gramų
  • Vištos krūtinėlė
    400g
  • Sviestas
    50 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Žalumynai
    1 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištienos krūtinėlę perpjaukite į dvi dalis ir gerai išplakite.
    1. Vištienos krūtinėlę perpjaukite į dvi dalis ir gerai išplakite.
  • Paruoškite džiūvėsėlius, išplaktus kiaušinius su žiupsneliu druskos ir pipirų bei įdarą kotletams iš šaldyto sviesto ir kapotų žolelių.
    2. Paruoškite džiūvėsėlius, išplaktus kiaušinius su žiupsneliu druskos ir pipirų bei įdarą kotletams iš šaldyto sviesto ir kapotų žolelių.
  • Reklama
  • Ant mėsos gabalo uždėkite šiek tiek įdaro ir susukite jį į ritinėlį, sandariai uždarykite kraštus.
    3. Ant mėsos gabalo uždėkite šiek tiek įdaro ir susukite jį į ritinėlį, sandariai uždarykite kraštus.
  • Kotletą du kartus panardinkite į kiaušinių plakinį ir džiūvėsėlius.
    4. Kotletą du kartus panardinkite į kiaušinių plakinį ir džiūvėsėlius.
  • Reklama
  • Ir kepkite iš visų pusių augaliniame aliejuje. Pageidautina kepti giliai, bet galima ir įprastoje keptuvėje. Patiekite karštą.
    5. Ir kepkite iš visų pusių augaliniame aliejuje. Pageidautina kepti giliai, bet galima ir įprastoje keptuvėje. Patiekite karštą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai