Varškės torto su sausainiais receptas

Varškės torto su sausainiais receptas

5 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Švelnus rožinis ir baltas debesėlis - varškės tortas! Žinoma, želė gali būti bet kokio skonio, jūsų skaniausia – pati geriausia! Su tam tikru kondensuoto pieno kiekiu tortas išeina vidutiniškai saldus. Gero gaminimo!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Uogos / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    1 kilogramas (riebalų kiekis ne mažesnis kaip 9%)
  • Grietinėlė
    300 mililitrų
  • Kondensuotas pienas
    150 mililitrų
  • Avižiniai sausainiai
    300 gramų
  • Aviečių želė
    1 vnt (įpakavimas)
  • Želatina
    1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sulaužytus sausainius dėkite ant indo dugno ir šonų.
    2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sulaužytus sausainius dėkite ant indo dugno ir šonų.
  • Reklama
  • Virtuvinio kombaino dubenyje gerai išplakti varškę ir kondensuotą pieną.
    3. Virtuvinio kombaino dubenyje gerai išplakti varškę ir kondensuotą pieną.
  • Paruoškite želė ir želatiną pagal instrukcijas ant pakuotės, naudodami po 75 ml. vandens.
    4. Paruoškite želė ir želatiną pagal instrukcijas ant pakuotės, naudodami po 75 ml. vandens.
  • Reklama
  • Išplakite grietinėlę.
    5. Išplakite grietinėlę.
  • Varškės mišinį padalinkite per pusę.
    6. Varškės mišinį padalinkite per pusę.
  • Reklama
  • Į vieną pusę supilkite paruoštą aviečių želė, pirmiausia sumaišykite su nedideliu kiekiu varškės. Įmaišykite pusę plaktos grietinėlės.
    7. Į vieną pusę supilkite paruoštą aviečių želė, pirmiausia sumaišykite su nedideliu kiekiu varškės. Įmaišykite pusę plaktos grietinėlės.
  • Dėkite lygiu sluoksniu ant sausainių.
    8. Dėkite lygiu sluoksniu ant sausainių.
  • Reklama
  • Kitą pusę varškės sumaišykite su likusia grietinėle ir želatinos tirpalu.
    9. Kitą pusę varškės sumaišykite su likusia grietinėle ir želatinos tirpalu.
  • Sutepkite antrą sluoksnį. Išimkite tortą iš formos ir padėkite į šaldytuvą bent 5-6 valandoms, kad stabilizuotųsi varškės kremas.
    10. Sutepkite antrą sluoksnį. Išimkite tortą iš formos ir padėkite į šaldytuvą bent 5-6 valandoms, kad stabilizuotųsi varškės kremas.
  • Reklama
  • Išimkite pyragą iš šaldytuvo prieš pat patiekimą. Papuoškite pagal savo skonį šviežiomis uogomis, vaisiais, baltuoju šokoladu, mėtų lapel...
    11. Išimkite pyragą iš šaldytuvo prieš pat patiekimą. Papuoškite pagal savo skonį šviežiomis uogomis, vaisiais, baltuoju šokoladu, mėtų lapeliais ir konditerijos dražė.
  • Tortas paruoštas!
    12. Tortas paruoštas!
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai