Varškės torto su sausainiais receptas
5 (4 įvertinimai)
6 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Švelnus rožinis ir baltas debesėlis - varškės tortas! Žinoma, želė gali būti bet kokio skonio, jūsų skaniausia – pati geriausia! Su tam tikru kondensuoto pieno kiekiu tortas išeina vidutiniškai saldus. Gero gaminimo!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# Uogos /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė1 kilogramas (riebalų kiekis ne mažesnis kaip 9%)
-
Grietinėlė300 mililitrų
-
Kondensuotas pienas150 mililitrų
-
Avižiniai sausainiai300 gramų
-
Aviečių želė1 vnt (įpakavimas)
-
Želatina1 valgomasis šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus.
-
2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Sulaužytus sausainius dėkite ant indo dugno ir šonų.
-
Reklama
-
3. Virtuvinio kombaino dubenyje gerai išplakti varškę ir kondensuotą pieną.
-
4. Paruoškite želė ir želatiną pagal instrukcijas ant pakuotės, naudodami po 75 ml. vandens.
-
Reklama
-
5. Išplakite grietinėlę.
-
6. Varškės mišinį padalinkite per pusę.
-
Reklama
-
7. Į vieną pusę supilkite paruoštą aviečių želė, pirmiausia sumaišykite su nedideliu kiekiu varškės. Įmaišykite pusę plaktos grietinėlės.
-
8. Dėkite lygiu sluoksniu ant sausainių.
-
Reklama
-
9. Kitą pusę varškės sumaišykite su likusia grietinėle ir želatinos tirpalu.
-
10. Sutepkite antrą sluoksnį. Išimkite tortą iš formos ir padėkite į šaldytuvą bent 5-6 valandoms, kad stabilizuotųsi varškės kremas.
-
Reklama
-
11. Išimkite pyragą iš šaldytuvo prieš pat patiekimą. Papuoškite pagal savo skonį šviežiomis uogomis, vaisiais, baltuoju šokoladu, mėtų lapeliais ir konditerijos dražė.
-
12. Tortas paruoštas!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama