Meksikietiška aštri pica

Meksikietiška aštri pica

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Pica yra gana aštri ir pikantiško skonio – kulinarinių eksperimentų mėgėjams ji tikrai patiks. Pagrindą ruošiame iš mielinės tešlos. Paruoštos picos skersmuo yra 34 cm. Jei pageidaujate, alyvuoges galima pakeisti saldžiais kukurūzais, o baziliką - bet kokiomis šviežiomis žolelėmis. Būtinai pabandykite pasigaminti picą pagal šį receptą ir pradžiuginkite savo šeimą gardžiais kepiniais!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Čili padažas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanduo
    100 mililitrų (šiltas)
  • Salami
    120 gramų
  • Vyšniniai pomidorai
    150 gramų
  • Šviežiai presuotos mielės
    10 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Čili pipirai
    1/3 vnt
  • Bazilikas
    pagal skonį
  • Alyvuogės
    80 gramų (be kauliukų)
  • Miltai
    200 gramų
  • Sūris
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Dideliame dubenyje ištirpinkite mieles šiltame vandenyje, suberkite cukrų ir išmaišykite šluotele.
    2. Dideliame dubenyje ištirpinkite mieles šiltame vandenyje, suberkite cukrų ir išmaišykite šluotele.
  • Reklama
  • Suberkite persijotus miltus ir druską.
    3. Suberkite persijotus miltus ir druską.
  • Minkykite minkštą tešlą, kuri neliptų prie rankų. Uždenkite dubenį su tešla virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30 minučių.
    4. Minkykite minkštą tešlą, kuri neliptų prie rankų. Uždenkite dubenį su tešla virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30 minučių.
  • Reklama
  • Per tą laiką supjaustykite salami plonais griežinėliais, o visus vyšninius pomidorus perpjaukite į dvi dalis.
    5. Per tą laiką supjaustykite salami plonais griežinėliais, o visus vyšninius pomidorus perpjaukite į dvi dalis.
  • Kiekvieną alyvuogę be kauliukų taip pat perpjaukite į dvi dalis, o čili pipirą supjaustykite plonais žiedais, pašalindami sėklas.
    6. Kiekvieną alyvuogę be kauliukų taip pat perpjaukite į dvi dalis, o čili pipirą supjaustykite plonais žiedais, pašalindami sėklas.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir rankomis ištempkite tešlą, suteikdami jai apskritimo formą – tai bus būsimos picos pagrindas...
    7. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir rankomis ištempkite tešlą, suteikdami jai apskritimo formą – tai bus būsimos picos pagrindas. Pagrindo paviršių patepkite plonu čili padažo sluoksniu.
  • Ant viršaus sudėkite saliamio griežinėlius, alyvuogių puseles ir čili pipirų žiedus.
    8. Ant viršaus sudėkite saliamio griežinėlius, alyvuogių puseles ir čili pipirų žiedus.
  • Reklama
  • Tada ant viršaus sudėkite vyšninių pomidorų puseles ir viską pabarstykite tarkuoto sūrio sluoksniu. Picą pašaukite į iki 180 laipsnių įka...
    9. Tada ant viršaus sudėkite vyšninių pomidorų puseles ir viską pabarstykite tarkuoto sūrio sluoksniu. Picą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti 15–20 minučių.
  • Karštą picą pabarstykite šviežiais baziliko lapeliais, supjaustykite gabalėliais ir nedelsdami patiekite. Skanaus!
    10. Karštą picą pabarstykite šviežiais baziliko lapeliais, supjaustykite gabalėliais ir nedelsdami patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai