Lašiša sojos padaže

Lašiša sojos padaže

5 (2 įvertinimai)

3

Porcijos

45 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Lašiša pagal šį receptą paruošti labai paprasta, o patiekti galite ne tik vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Žuvis puikiai dera su bet kokiais garnyrais ir padažais.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašiša
    300 gramų
  • Augalinis aliejus
    40 mililitrų
  • Sojų padažas
    50 mililitrų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Kaip pagaminti
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Į dubenį suberkite žuvies gabalėlius, užpilkite sojos padažu.
    2. Į dubenį suberkite žuvies gabalėlius, užpilkite sojos padažu.
  • Palikite žuvį 30 minučių.
    3. Palikite žuvį 30 minučių.
  • Tada kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose.
    4. Tada kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvį. Jei norite, galite užberti druskos ir pipirų.
    5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite žuvį. Jei norite, galite užberti druskos ir pipirų.
  • Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies, kol taps graži auksinės - rudos spalvos.
    6. Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies, kol taps graži auksinės - rudos spalvos.
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai