Lašiša kepta su medumi
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Ar gali būti skanu? Taip, jei pasirinksite šį receptą. Dėl šio derinio žuvis yra sultinga, o prie to pridėsime traškią plutelę išorėje. Toks kontrastas nepaliks abejingų. O patiekalas pagaminamas vos per 20 minučių keliais žingsniais. Tai tikrai išsigelbėjimas. Todėl tikrai turėtumėte išmokti gaminti lašišą, keptą su medumi.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašišos filė4 vnt
-
Dižono garstyčios2 šaukštai
-
Sviestas2 šaukštai
-
Medus1 šaukštas
-
Džiūvėsėliai50 gramų
-
Pekano riešutai40 gramų
-
Petražolės1 šakelė
-
Malti juodieji pipirai0.25 arbatinio šaukštelio
-
Druska0,75 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia pasigaminkite glajų. Lengvai ištirpintą medų sumaišykite su lydytu sviestu, druska, garstyčiomis ir pipirais.
-
2. Riešutus ir petražoles susmulkinkite, tada sumaišykite su džiūvėsėliais.
-
Reklama
-
3. Dabar padėkite filė ant kepimo skardos su folija. Sutepkite gabaliukus medaus mišiniu.
-
4. Ant žuvies pabarstykite džiūvėsėlių mišinį.
-
Reklama
-
5. Lašišą kepkite 10-12 minučių 230 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama