Lašiša kepta su medumi

Lašiša kepta su medumi

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Ar gali būti skanu? Taip, jei pasirinksite šį receptą. Dėl šio derinio žuvis yra sultinga, o prie to pridėsime traškią plutelę išorėje. Toks kontrastas nepaliks abejingų. O patiekalas pagaminamas vos per 20 minučių keliais žingsniais. Tai tikrai išsigelbėjimas. Todėl tikrai turėtumėte išmokti gaminti lašišą, keptą su medumi.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašišos filė
    4 vnt
  • Dižono garstyčios
    2 šaukštai
  • Sviestas
    2 šaukštai
  • Medus
    1 šaukštas
  • Džiūvėsėliai
    50 gramų
  • Pekano riešutai
    40 gramų
  • Petražolės
    1 šakelė
  • Malti juodieji pipirai
    0.25 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    0,75 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pasigaminkite glajų. Lengvai ištirpintą medų sumaišykite su lydytu sviestu, druska, garstyčiomis ir pipirais.
    1. Pirmiausia pasigaminkite glajų. Lengvai ištirpintą medų sumaišykite su lydytu sviestu, druska, garstyčiomis ir pipirais.
  • Riešutus ir petražoles susmulkinkite, tada sumaišykite su džiūvėsėliais.
    2. Riešutus ir petražoles susmulkinkite, tada sumaišykite su džiūvėsėliais.
  • Reklama
  • Dabar padėkite filė ant kepimo skardos su folija. Sutepkite gabaliukus medaus mišiniu.
    3. Dabar padėkite filė ant kepimo skardos su folija. Sutepkite gabaliukus medaus mišiniu.
  • Ant žuvies pabarstykite džiūvėsėlių mišinį.
    4. Ant žuvies pabarstykite džiūvėsėlių mišinį.
  • Reklama
  • Lašišą kepkite 10-12 minučių 230 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!
    5. Lašišą kepkite 10-12 minučių 230 laipsnių orkaitėje. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai