Vištienos kepsneliai tešloje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Kiekvieno šiuolaikinio žmogaus racione yra vištienos filė patiekalai. Ji ruošiama įvairiais būdais, įskaitant kepsnelių gaminimą tešloje. Šiuos kepsnius galima paruošti iš bet kokios rūšies mėsos. Laiko patikrintas receptas, kuris jums parodys, kaip kepti kepsnelius tešloje. Jie paruošiami lengvai ir greitai. Kepsniams galite naudoti bet kokią mėsą, bet geriausiai tinka vištienos arba kalakutienos filė.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė2 vnt
-
Miltai2~4 saujelės
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Sūris100 gramų
-
Aliejus150 gramų (kepimui)
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia filė reikia perpjauti per pusę išilgai, po to mėsą reikia išmušti kulinariniu plaktuku. Pasūdykite ir pagardinkite pagal skonį.
-
2. Atskirai paruoškite tešlą: kiaušinius sumaišykite su miltais, o tarkuotą sūrį dėkite į kitą indą. Sumušę mėsą, paimkite kiekvieną gabalėlį ir iš karto pamerkite į tešlą, tada į sūrį ir vėl į tešlą.
-
Reklama
-
3. Kepsnius apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
-
4. Iškepus kepsnius galima dėti ant servetėlių, kad pasišalintų riebalų perteklius. Supjaustyti jie atrodo tobulai, o skonis dar geresnis.
-
Reklama
-
5. Kepsniai patiekiami su bet kokiu garnyru. Jie geriausiai dera su šviežiomis daržovėmis ir baltuoju padažu.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama