Vištienos kepsneliai tešloje

Vištienos kepsneliai tešloje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kiekvieno šiuolaikinio žmogaus racione yra vištienos filė patiekalai. Ji ruošiama įvairiais būdais, įskaitant kepsnelių gaminimą tešloje. Šiuos kepsnius galima paruošti iš bet kokios rūšies mėsos. Laiko patikrintas receptas, kuris jums parodys, kaip kepti kepsnelius tešloje. Jie paruošiami lengvai ir greitai. Kepsniams galite naudoti bet kokią mėsą, bet geriausiai tinka vištienos arba kalakutienos filė.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    2 vnt
  • Miltai
    2~4 saujelės
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Aliejus
    150 gramų (kepimui)
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia filė reikia perpjauti per pusę išilgai, po to mėsą reikia išmušti kulinariniu plaktuku. Pasūdykite ir pagardinkite pagal skonį.
    1. Pirmiausia filė reikia perpjauti per pusę išilgai, po to mėsą reikia išmušti kulinariniu plaktuku. Pasūdykite ir pagardinkite pagal skonį.
  • Atskirai paruoškite tešlą: kiaušinius sumaišykite su miltais, o tarkuotą sūrį dėkite į kitą indą. Sumušę mėsą, paimkite kiekvieną gabalėl...
    2. Atskirai paruoškite tešlą: kiaušinius sumaišykite su miltais, o tarkuotą sūrį dėkite į kitą indą. Sumušę mėsą, paimkite kiekvieną gabalėlį ir iš karto pamerkite į tešlą, tada į sūrį ir vėl į tešlą.
  • Reklama
  • Kepsnius apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
    3. Kepsnius apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.
  • Iškepus kepsnius galima dėti ant servetėlių, kad pasišalintų riebalų perteklius. Supjaustyti jie atrodo tobulai, o skonis dar geresnis.
    4. Iškepus kepsnius galima dėti ant servetėlių, kad pasišalintų riebalų perteklius. Supjaustyti jie atrodo tobulai, o skonis dar geresnis.
  • Reklama
  • Kepsniai patiekiami su bet kokiu garnyru. Jie geriausiai dera su šviežiomis daržovėmis ir baltuoju padažu.
    5. Kepsniai patiekiami su bet kokiu garnyru. Jie geriausiai dera su šviežiomis daržovėmis ir baltuoju padažu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai