Vištienos vyniotinis su petražolėmis ir česnaku

Vištienos vyniotinis su petražolėmis ir česnaku

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Tokį vyniotinį visai nesunku paruošti, tačiau jis sukels entuziazmo audrą prie bet kurio stalo. Vištienos krūtinėlė geriausiai tinka vyniotiniui. Norėdami pikantiškumo, filė galite patepti garstyčiomis ir būtinai pridėti želatinos. Virimo metu susimaišys su sultimis, ištirps, o atvėsusi pavirs į želė, kuri laikys vyniotinį.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    500 gramų (krūtinėlė)
  • Petražolės
    20 gramų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Želatina
    5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite petražoles ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
    1. Nuplaukite petražoles ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
  • Vištienos filė supjaustykite plonu sluoksniu ir išmuškite.
    2. Vištienos filė supjaustykite plonu sluoksniu ir išmuškite.
  • Reklama
  • Pagardinkite filė druska ir pipirais, perkelkite į kepimo skardą.
    3. Pagardinkite filė druska ir pipirais, perkelkite į kepimo skardą.
  • Susmulkinkite petražoles ir nuluptą česnaką, išmaišykite ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Viską apibarstykite sausa želatina.
    4. Susmulkinkite petražoles ir nuluptą česnaką, išmaišykite ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Viską apibarstykite sausa želatina.
  • Reklama
  • Susukite filė į vyniotinį, atsargiai, kad nepažeistumėte mėsos. Suvyniokite į foliją ir sudėkite į kepimo indą. įpilkite 50 mililitrų van...
    5. Susukite filė į vyniotinį, atsargiai, kad nepažeistumėte mėsos. Suvyniokite į foliją ir sudėkite į kepimo indą. įpilkite 50 mililitrų vandens ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Išimkite iš orkaitės, atvėsinkite ir palikite šaldytuve pastovėti 6 valandas. Tada išvyniokite, supjaustykite ir patiekite.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai