Vištienos vyniotinis su petražolėmis ir česnaku
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Tokį vyniotinį visai nesunku paruošti, tačiau jis sukels entuziazmo audrą prie bet kurio stalo. Vištienos krūtinėlė geriausiai tinka vyniotiniui. Norėdami pikantiškumo, filė galite patepti garstyčiomis ir būtinai pridėti želatinos. Virimo metu susimaišys su sultimis, ištirps, o atvėsusi pavirs į želė, kuri laikys vyniotinį.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos filė500 gramų (krūtinėlė)
-
Petražolės20 gramų
-
Česnakai3 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Želatina5 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite petražoles ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.
-
2. Vištienos filė supjaustykite plonu sluoksniu ir išmuškite.
-
Reklama
-
3. Pagardinkite filė druska ir pipirais, perkelkite į kepimo skardą.
-
4. Susmulkinkite petražoles ir nuluptą česnaką, išmaišykite ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Viską apibarstykite sausa želatina.
-
Reklama
-
5. Susukite filė į vyniotinį, atsargiai, kad nepažeistumėte mėsos. Suvyniokite į foliją ir sudėkite į kepimo indą. įpilkite 50 mililitrų vandens ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40 minučių. Išimkite iš orkaitės, atvėsinkite ir palikite šaldytuve pastovėti 6 valandas. Tada išvyniokite, supjaustykite ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama