Agurkų salotos su pipirais ir svogūnais žiemai

Agurkų salotos su pipirais ir svogūnais žiemai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
9 val.

Apie receptą

Puikus žiemos patiekalas – agurkų salotos su pipirais ir svogūnais. Jos patiks jums ir jūsų svečiams. Jei mėgstate vitaminų turinčias daržovių salotas, tuomet agurkų, pipirų ir svogūnų salotų receptas kaip tik jums. Marinuotų daržovių skoniu galėsite mėgautis bet kokiu oru ir šaltuoju metų laiku. Receptui naudojau aitriąsias čili paprikas, kurios puikiai pabrėžia marinuotų agurkų skonį. Jei nevalgote aštrių salotų, čili paprikas pakeiskite įprastomis paprikomis pagal savo skonį.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    800 gramų
  • Druska
    20 gramų
  • Čili pipirai
    0,5 vnt
  • Cukrus
    5 gramai
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Actas
    40 gramų (9%)
  • Svogūnas
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus ir supjaustykite pusžiedžiais salotoms.
    2. Agurkus nuplaukite, nupjaukite galiukus ir supjaustykite pusžiedžiais salotoms.
  • Reklama
  • Nulupkite svogūną, nuplaukite čili pipirą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o čili pipirą – žiedais.
    3. Nulupkite svogūną, nuplaukite čili pipirą. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, o čili pipirą – žiedais.
  • Į puodą sudėkite visas reikalingas daržoves.
    4. Į puodą sudėkite visas reikalingas daržoves.
  • Reklama
  • Įberkite druskos ir cukraus.
    5. Įberkite druskos ir cukraus.
  • Supilkite aliejų ir actą. Sumaišykite salotas ir palikite marinuotis 30–40 minučių ant stalo.
    6. Supilkite aliejų ir actą. Sumaišykite salotas ir palikite marinuotis 30–40 minučių ant stalo.
  • Reklama
  • Troškinkite salotas 20–25 minutes ant vidutinės ugnies, kol agurkai suminkštės. Troškinimo metu agurkų tūris sumažės, o marinato – skysči...
    7. Troškinkite salotas 20–25 minutes ant vidutinės ugnies, kol agurkai suminkštės. Troškinimo metu agurkų tūris sumažės, o marinato – skysčio – padaugės.
  • Paruoštas salotas sudėkite į iš anksto sterilizuotus stiklainius.
    8. Paruoštas salotas sudėkite į iš anksto sterilizuotus stiklainius.
  • Reklama
  • Užsukite dangtelius ir uždenkite šilta antklode. Iš šios porcijos išeis 0,8 litro paruoštų salotų.
    9. Užsukite dangtelius ir uždenkite šilta antklode. Iš šios porcijos išeis 0,8 litro paruoštų salotų.
  • Skanaus!
    10. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai