Kopūstai įdaryti mėsa

Kopūstai įdaryti mėsa

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Norite nustebinti save ir savo artimuosius gardžiu ir originaliu patiekalu? Tam puikiai tiks mėsa įdaryti kopūstai. Dalinamės receptu! Jei manote, kad iš mėsos ir kopūstų galima pagaminti tik balandėlius, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Truputis rankų gudrybės, mėsa įdaryto kopūsto receptas ir vos 1 valanda jūsų laiko padės pagaminti nuostabiai skanų ir gražų patiekalą.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstai
    1 vnt
  • Malta mėsa
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Duona
    200 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Prieskoniai
    1~2 arbatiniai šaukšteliai (mėsos prieskoniai, druska, pipirai, džiovintos žolelės)
  • Augalinis aliejus
    1~2 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia paruošti maltą mėsą. Mėsą (kiaulieną ar jautieną) nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite porcijomis ir sumalkite.
    1. Pirmiausia reikia paruošti maltą mėsą. Mėsą (kiaulieną ar jautieną) nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite porcijomis ir sumalkite.
  • Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Svogūną ir morką nulupkite, supjaustykite nedidelėmis juostelėmis arba kubeliais...
    2. Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį augalinio aliejaus. Svogūną ir morką nulupkite, supjaustykite nedidelėmis juostelėmis arba kubeliais (morką galima sutarkuoti). Sudėkite į keptuvę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Į faršą suberkite keptas daržoves ir duoną, prieš tai išmirkytą vandenyje arba piene. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir mėgstamų pr...
    3. Į faršą suberkite keptas daržoves ir duoną, prieš tai išmirkytą vandenyje arba piene. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių.
  • Įmuškite ten 1 kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
    4. Įmuškite ten 1 kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Kopūstą reikia šiek tiek pavirti ir atskirti lapeliais. Paruoškite kiaurasamtį ir jo dugną išklokite marle.
    5. Kopūstą reikia šiek tiek pavirti ir atskirti lapeliais. Paruoškite kiaurasamtį ir jo dugną išklokite marle.
  • Didžiausius kopūsto lapus dėkite ant marlės.
    6. Didžiausius kopūsto lapus dėkite ant marlės.
  • Reklama
  • Dabar reikia sutepti lapus malta mėsa.
    7. Dabar reikia sutepti lapus malta mėsa.
  • Vėl atėjo lapų eilė, dabar galite paimti mažesnius lapus.
    8. Vėl atėjo lapų eilė, dabar galite paimti mažesnius lapus.
  • Reklama
  • Taip iš maltos mėsos likučių ir lapų susidaro kopūstai.
    9. Taip iš maltos mėsos likučių ir lapų susidaro kopūstai.
  • Toliau kopūstą galite suvynioti į foliją ir pašauti į orkaitę. Arba suvyniokite į marlę ir įdėkite į garų puodą (multicooker) ir garinkit...
    10. Toliau kopūstą galite suvynioti į foliją ir pašauti į orkaitę. Arba suvyniokite į marlę ir įdėkite į garų puodą (multicooker) ir garinkite. Tai štai, mėsa įdaryti kopūstai jau paruošti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai