Konservuotos šparaginės pupelės

Konservuotos šparaginės pupelės

3.2 (4 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Konservuotos daržovės daugeliu atvejų yra išsigelbėjimas. Dažniausiai konservuotas daržoves patiekiam žiemą. Tai kodėl gi nepasiruošus poros stiklainių patiems? Pavyzdžiui, siūlau paskaityti, kaip virti konservuotas šparagines pupeles. Ši daržovė bus daugelio skanių patiekalų, kuriuos bus nesunku pagaminti, pagrindas. Dėl šios skanios pupelės salotos su mėsa, morkomis ir kitais ingredientais tiks jūsų meniu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šparaginės pupelės
    1 kilogramas
  • Vanduo
    900 mililitrų
  • Obuolių sidro actas
    30 mililitrų
  • Druska
    4 arbatiniai šaukšteliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pupeles virkite verdančiame vandenyje 4 minutes.
    1. Pupeles virkite verdančiame vandenyje 4 minutes.
  • Tada nedelsdami atvėsinkite po tekančiu vandeniu.
    2. Tada nedelsdami atvėsinkite po tekančiu vandeniu.
  • Reklama
  • Pašalinkite nevalgomą dalį. Pupeles supjaustykite 2-4 cm gabalėliais.
    3. Pašalinkite nevalgomą dalį. Pupeles supjaustykite 2-4 cm gabalėliais.
  • Sterilizuokite stiklainius. Užpildykite juos pupelėmis.
    4. Sterilizuokite stiklainius. Užpildykite juos pupelėmis.
  • Reklama
  • Uždėkite vandenį virti. Į jį įdėkite druskos ir acto.
    5. Uždėkite vandenį virti. Į jį įdėkite druskos ir acto.
  • Užpildykite stiklainius marinatu. Uždarykite juos dangteliais. Padėkite stiklainius su pupelėmis sterilizuoti 15 minučių.
    6. Užpildykite stiklainius marinatu. Uždarykite juos dangteliais. Padėkite stiklainius su pupelėmis sterilizuoti 15 minučių.
  • Reklama
  • Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniokite juos šiltai. Palikite pupeles visiškai atvėsti. Skanaus!
    7. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis ir apvyniokite juos šiltai. Palikite pupeles visiškai atvėsti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai