Klasikiniai beigeliai su uogiene

Klasikiniai beigeliai su uogiene

5 (2 įvertinimai)

5

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Patys lengviausi beigeliai, pagal kuriuos visada išeina kepiniai! Trapios tešlos sausainiai beigelių pavidalu yra puikus skanėstas visai šeimai prie arbatos. Tešla paruošiama greitai ir labai paprastai! Jei norite iškepti greitus kepinius prie arbatos, siūlau beigelių receptą, kurie visada gaunami 100 proc. Beigelius galima ruošti įvairiai: iš mielių, sluoksniuotos ar trapios tešlos, kaip šiame recepte.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Margarinas
    200 gramų
  • Grietinė
    200 gramų
  • Miltai
    2,5 stiklinės
  • Soda
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Uogienė
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    30~50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kambario temperatūros margariną sumaišykite su miltais iki trupinių. Tada supilkite grietinę ir sodą, minkykite tešlą.
    2. Kambario temperatūros margariną sumaišykite su miltais iki trupinių. Tada supilkite grietinę ir sodą, minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlos konsistencija elastinga ir tanki. Dėkite 30 minučių į šaldytuvą, kad margarinas šiek tiek sustingtų.
    3. Tešlos konsistencija elastinga ir tanki. Dėkite 30 minučių į šaldytuvą, kad margarinas šiek tiek sustingtų.
  • Tešlą padalinkite į lygias dalis, kiekvieną dalį iškočiokite į ploną sluoksnį. Tešla turi būti labai plonai iškočiota. Išdėliokite įdarą ...
    4. Tešlą padalinkite į lygias dalis, kiekvieną dalį iškočiokite į ploną sluoksnį. Tešla turi būti labai plonai iškočiota. Išdėliokite įdarą – uogienę.
  • Beigelius suvyniokite ir dėkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
    5. Beigelius suvyniokite ir dėkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
  • Reklama
  • Iškepus beigelius leiskite atvėsti, o tada apibarstykite cukraus pudra. Jei tai daroma ant karštos tešlos, milteliai iškart ištirps.
    6. Iškepus beigelius leiskite atvėsti, o tada apibarstykite cukraus pudra. Jei tai daroma ant karštos tešlos, milteliai iškart ištirps.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai