Klasikiniai beigeliai su uogiene
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Patys lengviausi beigeliai, pagal kuriuos visada išeina kepiniai! Trapios tešlos sausainiai beigelių pavidalu yra puikus skanėstas visai šeimai prie arbatos. Tešla paruošiama greitai ir labai paprastai! Jei norite iškepti greitus kepinius prie arbatos, siūlau beigelių receptą, kurie visada gaunami 100 proc. Beigelius galima ruošti įvairiai: iš mielių, sluoksniuotos ar trapios tešlos, kaip šiame recepte.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Margarinas200 gramų
-
Grietinė200 gramų
-
Miltai2,5 stiklinės
-
Soda0,5 arbatinio šaukštelio
-
Uogienė100 gramų
-
Cukraus pudra30~50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kambario temperatūros margariną sumaišykite su miltais iki trupinių. Tada supilkite grietinę ir sodą, minkykite tešlą.
-
Reklama
-
3. Tešlos konsistencija elastinga ir tanki. Dėkite 30 minučių į šaldytuvą, kad margarinas šiek tiek sustingtų.
-
4. Tešlą padalinkite į lygias dalis, kiekvieną dalį iškočiokite į ploną sluoksnį. Tešla turi būti labai plonai iškočiota. Išdėliokite įdarą – uogienę.
-
Reklama
-
5. Beigelius suvyniokite ir dėkite ant kepimo skardos, išteptos augaliniu aliejumi. Dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
-
6. Iškepus beigelius leiskite atvėsti, o tada apibarstykite cukraus pudra. Jei tai daroma ant karštos tešlos, milteliai iškart ištirps.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama